Богодухівська міська рада

Харківська область

Добігає кінця інформаціно-комунікаційна кампанія «Чиста громада – безпечне довкілля», у якій брала участь Богодухівська громада в рамках проєкту USAID «Демократичне самоврядування у східній Україні» за грантом «Громада – влада: діалог, довіра, дія»

Дата: 26.07.2024 15:46
Кількість переглядів: 63

Фото без описуКульмінаційним заходом цієї кампанії став проведений сьогодні «круглий стіл» під гаслом «Екологічні проєкти, що надихають. Ініціативи для спільного майбутнього», який зібрав фахівців різних сфер життєдіяльності громади та представників місцевого бізнесу.

Присутній на заході Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ розповів про успішно реалізовані проєкти, спрямовані на розвиток енергонезалежності громади та збереження природніх ресурсів. «Вже сьогодні ми маємо брати участь у якомога більшій кількості проєктів для залучення інвестицій у громаду»,- наголосив Володимир Миколайович та подякував Силам оборони України за можливість працювати та розвиватися.

Присутні обмінялися досвідом у впровадженні екологічних практик на промислових підприємствах громади та поділилися майбутніми економічно вигідними екологічними рішеннями. Розглянули можливу інтеграцію екологічних аспектів у план відновлення та розвитку Богодухівської громади.

Невимушена комунікація зацікавлених у збереженні довкілля рідного краю людей стала наступним кроком у залученні громадянського суспільства до екологічних ініціатив. Дякуємо усім за активність та розуміння важливості теми екології. Сьогодні ми вкотре довели, що лише спільними зусиллями можна досягти бажаного результату.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.