Богодухівська міська рада

Харківська область

Шановні мешканці громади! 

Дата: 19.07.2024 13:50
Кількість переглядів: 47

Фото без описуВкотре нагадуємо вам, що на період дії воєнного стану масовий відпочинок людей на водних об’єктах на території Богодухівської міської територіальної громади  ЗАБОРОНЕНО!


Відповідне рішення №420 від 25.04.2024 р. було ухвалене на засіданні виконавчого комітету Богодухівської міської ради.
Враховуючи аномально високу температуру впродовж останніх двох тижнів, Богодухівською міською радою  ініційовано проведення дослідження води ставкової і здійснено відбір води зі ставка Копань. 
Висновок Держпродспоживслужби показав невідповідність води нормативним показникам через значне  зниження вмісту розчинного кисню у водоймі (30% від мінімально допустимого). Наразі водойму очищено від загиблої риби та проведено дезінфекцію води хлорним вапном. 
З міркувань безпеки та для запобігання можливих негативних наслідків, наполегливо звертаємося до всіх мешканців НЕ ДОПУСКАТИ купання у водоймі (особливо дітьми) та не здійснювати вилов риби (особливо в період 72 годин після проведених заходів з дезінфекції). 

Дотримуйтесь правил безпеки, не нехтуйте застереженнями біля водних об’єктів! Бережіть своє здоров’я і здоров’я ваших дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.