Богодухівська міська рада

Харківська область

Шановні жителі Богодухівської громади!

Дата: 15.07.2024 08:02
Кількість переглядів: 25

Фото без опису15-го липня український народ відзначає День Української Державності.

Втретє ми зустрічаємо його у воєнних реаліях. Цей день сьогодні є символом нашої незалежності, сили духу та єдності. Ми вкотре доводимо всьому світу, що український народ незламний та відважний. Вогнем і мечем наші мужні воїни відстоюють право України на суверенітет та самостійний шлях розвитку, захищають понад тисячолітню українську державність. Їхня мужність та самопожертва – це приклад для всіх нас, нагадування про те, що справжня державність вимагає відданості та патріотизму. Сьогодні ми об’єднані у боротьбі не тільки за кожен сантиметр рідної землі, а й відвойовуємо кожну хвилину своєї історії.

Згадуючи наших героїв, ми вклоняємося їхній мужності і звитязі. Бережімо у серцях пам’ять про тих, хто ціною власного життя захищав нас від кривавого агресора, щоб ненависна шовінистична ідеологія «руського міра» не панувала на нашій землі. Їхня боротьба надихає нас на зміцнення нашої національної єдності та віри в перемогу. Нехай цей день стане ще однією нагодою для об’єднання наших зусиль і згуртування заради нашої спільної перемоги.

Слава Україні! Слава нашим Героям, які боронять нашу землю від російської навали! Слава всім, хто своєю працею підтримує міцний тил!

З Днем Української Державності, шановні земляки!

З повагою. Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.