Богодухівська міська рада

Харківська область

Час знову підбити підсумки та подякувати справжнім нашим друзям за продовольчу підтримку мешканців Богодухівської громади

Дата: 12.07.2024 09:24
Кількість переглядів: 59

Фото без описуБлагодійний Фонд «Мережа 100 відсотків життя м. Харків» є надійним партнером та на сьогодні – єдиним донором гуманітарної допомоги такого масштабу у громаді. Нагадаємо, що у 2023 році благодійним фондом надано нашим мешканцям 147480 наборів. За шість місяців 2024 року ця цифра вже становить 156200: 49400 наборів по місту Богодухів та 106800 - по сільських населених пунктах громади.

            Завдяки злагодженій та продуктивній співпраці з благодійниками наші мешканці постійно відчувають допомогу Всесвітньої продовольчої програми ООН. Продуктові набори, які видаються щомісячно, є суттєвою підтримкою у ці непрості часи, особливо для уразливих категорій населення, адже вміст продуктового боксу покриває 60% від загального раціону однієї людини.

            Фахівці БФ «Мережа 100 відсотків життя м. Харків» - професіонали своєї справи, які з перших днів функціонування пунктів видачі гуманітарної допомоги відпрацювали максимально безпечний та зручний алгоритм роботи. Сьогодні – це вже злагоджений механізм, за яким стоїть важка та кропітка робота багатьох людей, представників благодійного фонду та місцевого населення.

Дякуємо усім, хто долучається. Разом робимо потрібну справу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.