Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 06.05.2024 16:45
Кількість переглядів: 62

Фото без описуПід головуванням Володимира БЄЛОГО члени виконкому розглянули питання порядку денного, які потребували оперативного прийняття рішень.

 

Зокрема,  затверджено списки загиблих (померлих) Захисників чи Захисниць України, які на момент смерті були зареєстровані на території Богодухівської міської територіальної громади. Відповідно до списку  призначатиметься щомісячна адресна грошова допомога з обласного бюджету дітям загиблих військовослужбовців.

Схвалено Програму взаємодії регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Харківській, Полтавській та Сумській областях із Богодухівською міською радою в сфері надання адміністративних послуг населенню та Антикорупційну Програму на 2024-2025 роки.
Члени виконкому розглянули питання про створення комісії з визначення розміру збитків, заподіяних власнику землі. Також затвердили чергові рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та знищені внаслідок бойових дій об’єкти нерухомого майна. 
З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.