Богодухівська міська рада

Харківська область

Ще один приклад тісної співпраці влади і бізнесу в інтересах підростаючого покоління

Дата: 02.05.2024 09:11
Кількість переглядів: 48

Фото без описуСьогодні на базі Комунального закладу «Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості» Богодухівської міської ради відбулося урочисте відкриття оновленого залу єдиноборств.

 

Цей проект був реалізований завдяки спільним зусиллям фонду Дениса Парамонова та SMK Group. У Богодухівській громаді відділення боксу та кікбоксингу Комунального закладу «Богодухівська дитячо-юнацька спортивна школа» відвідують 84 вихованці. Завдяки наполегливим тренуванням і майстерності тренерів багато з них завойовують нагороди на престижних всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Присутній на церемонії відкриття Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ підкреслив, що Богодухівщина завжди славилася своїми спортивними досягненнями і ці традиції зараз продовжуються, незважаючи на війну. «Щоб спорт розвивався – його потрібно підтримувати, - сказав Володимир Миколайович. - І цей зал, впевнений, стане центром розвитку єдиноборств у громаді, адже має таку потужну підтримку від Дениса Парамонова, засновника БО «Благодійний фонд Дениса Парамонова».

У свою чергу Денис Юсупович зазначив, що пріоритетні цілі діяльності фонду – дитячий розвиток. «Починати потрібно з дитинства. Загартовувати силу волі, витривалість. Щоб дитина виросла відповідальним громадянином, відповідально підходила до свого здоров’я, до вибору професії, до створення сім’ї».

Зал єдиноборств відповідає європейським стандартам. І це теж один з пріоритетів Фонду: працювати на перспективу.

Володимир Бєлий подякував Денису Парамонову за багаторічну співпрацю, спрямовану на розвиток громади. «Сьогоднішня подія – це яскравий приклад соціально відповідального бізнесу», - зазначив міський голова.

Бажаємо нашим спортсменам і їхнім тренерам рухатися вперед, досягати нових висот і своїми перемогами наближати перемогу усієї країни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.