Богодухівська міська рада

Харківська область

Шановні мешканці Богодухівської громади!

Дата: 11.04.2024 11:29
Кількість переглядів: 73

Фото без описуПротягом березня-квітня мешканці нашої громади брали участь в 📊 опитуванні з питань поводження з побутовими відходами. 🤝Опитування проходило в рамках реалізації грантової діяльності за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Громада – влада: діалог, довіра, дія» за підтримки Всеукраїнської благодійної організації «Інститут місцевого розвитку» під час інформаційно-комунікаційної кампанії в Богодухівській територіальній громаді ♻️"Чиста громада- безпечне довкілля".

До вашої уваги – результати опитування. Дякуємо кожному, хто приділив хвилинку часу, щоб відповісти. Хоча хотілося б мати дещо активніший відгук від мешканців. Адже проблема збереження екології актуальна у всі часи. І особливо зараз, під час війни, коли наша природа щодня потерпає від дій агресора. Довкілля – це сьогодні мовчазна жертва війни.

Тож і всім нам треба змінювати світогляд і тренувати корисні звички, зокрема, приділяти увагу правильному поводженню зі своїми відходами. Не буває маленького впливу на довкілля. Найважливіше - не бути байдужим. Дбаємо про довкілля заради миру!🌱🤝🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.