Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні міський голова Володимир БЄЛИЙ представив трудовому колективу КНП Богодухівська ЦРЛ новопризначеного директора

Дата: 09.04.2024 16:40
Кількість переглядів: 65

Фото без опису«У надскладний воєнний час, коли медична галузь, без перебільшення, впевнено тримає свою передову, коли вимагаються швидкі конструктивні рішення, від яких залежить стійкість і подальший розвиток галузі, необхідна ініціативна людина, здатна мислити стратегічно, критично і брати на себе велику відповідальність. Таким фахівцем я бачу Оксану Володимирівну СИЗОНЕНКО», - зазначив міський голова.

«Оксана Сизоненко – фаховий медик. За час роботи заступником міського голови опікувалася медичною сферою громади, зарекомендувала себе фахівцем високого рівня і відповідальним менеджером. Тож впевнений, що разом з вами, з вашою підтримкою, Оксана Володимирівна впорається з ситуацією і наша медична галузь продовжуватиме свою роботу та виконуватиме всі поставлені завдання щодо надання належної медичної допомоги у нашій громаді».
Володимир Миколайович подякував колишньому головному лікарю Миколі ГРИЩЕНКУ за багаторічну плідну діяльність. А також всім медичним працівникам -  за відповідальну роботу, відданість обраній справі і професіоналізм.
У своєму вітальному слові Оксана Сизоненко побажала колективу нових звершень, успіхів, миру і Перемоги. Висловила надію на те, що медична галузь буде розвиватися, удосконалюватися і підписувати нові пакети з Національною службою здоровʼя України. «Маючи підтримку місцевої влади, порозуміння між усіма членами колективу і, головне, - бажання працювати, ми подолаємо усі виклики», - наголосила Оксана Володимирівна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.