Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні міський голова Володимир БЄЛИЙ представив трудовому колективу КНП Богодухівська ЦРЛ новопризначеного директора

Дата: 09.04.2024 16:40
Кількість переглядів: 148

Фото без опису«У надскладний воєнний час, коли медична галузь, без перебільшення, впевнено тримає свою передову, коли вимагаються швидкі конструктивні рішення, від яких залежить стійкість і подальший розвиток галузі, необхідна ініціативна людина, здатна мислити стратегічно, критично і брати на себе велику відповідальність. Таким фахівцем я бачу Оксану Володимирівну СИЗОНЕНКО», - зазначив міський голова.

«Оксана Сизоненко – фаховий медик. За час роботи заступником міського голови опікувалася медичною сферою громади, зарекомендувала себе фахівцем високого рівня і відповідальним менеджером. Тож впевнений, що разом з вами, з вашою підтримкою, Оксана Володимирівна впорається з ситуацією і наша медична галузь продовжуватиме свою роботу та виконуватиме всі поставлені завдання щодо надання належної медичної допомоги у нашій громаді».
Володимир Миколайович подякував колишньому головному лікарю Миколі ГРИЩЕНКУ за багаторічну плідну діяльність. А також всім медичним працівникам -  за відповідальну роботу, відданість обраній справі і професіоналізм.
У своєму вітальному слові Оксана Сизоненко побажала колективу нових звершень, успіхів, миру і Перемоги. Висловила надію на те, що медична галузь буде розвиватися, удосконалюватися і підписувати нові пакети з Національною службою здоровʼя України. «Маючи підтримку місцевої влади, порозуміння між усіма членами колективу і, головне, - бажання працювати, ми подолаємо усі виклики», - наголосила Оксана Володимирівна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.