Богодухівська міська рада

Харківська область

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (збірні споруди)

Дата: 02.04.2024 16:55
Кількість переглядів: 26

Фото без описуЗАМОВНИК: Виконавчий комітет Богодухівської міської ради Харківської області

 

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» № 710 від 11.10.2016 року (зі змінами)

 

Закупівля здійснюється із застосуванням норм Закону України "Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 року No922 з усіма внесеними змінами та Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 року N° 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі"', на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»

 

Предмет закупівлі: Каркас для тента

код ДК 021:2015: 44210000-5 Конструкції та їх  частини, код ДК 021:2015: 44211000-2 Збірні споруди

 

Мета використання товару:

Каркаси для тента планується використовувати добровольчим формуванням Богодухівської міської територіальної громади для виконання своїх завдань.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-27-011405-a

Найменування замовника: Виконавчий комітет Богодухівської міської ради Харківської області

Юридична адреса замовника: 62103, Україна, Харківська обл., м.Богодухів,                                 пл. Соборності, 2

Ідентифікаціний код замовникав Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 43954862

Категорія замовника: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): 

Каркас для тента код ДК 021:2015: 44210000-5 Конструкції та їх  частини, код ДК 021:2015: 44211000-2 Збірні споруди

Кількість товарів: 2 одиниці

Місце поставки товарів: 62103, Україна, Харківська область, Богодухів

Строк поставки товарів: до   01 травня  2024 року

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 338940 грн. (триста тридцять вісм  тисяч дев’ятсот сорок гривень 00 копійок) з ПДВ.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо) не було можливості виконати, товару таких технічних характеристик не було знайдено.

За запитом Замовника отримані комерційні пропозиції на металеві роздрібні конструкції заявлених розмірів, які і були враховані під час визначення очікуваної вартості:

  1. Комерційна пропозиція від Відокремленого підрозділу Богодухівського електромеханічного заводу - філія ДНВП «Об’єднання Комунар»  (ЄДРПОУ-23451700) – 169410 грн/один.

2.     Комерційна пропозиція від ФОП Тронько Юрій Олександрович (ЄДРПОУ 2826212739) -169530 грн/один.

 

Крім того Замовник під час визначення очікуваної  вартості закупівлі врахував умови оплати та строки поставки товару: до 01 травня 2024 року.

В результаті порівняння ринкових цін зроблено висновок, що очікувана вартість каркасу  для тента, який відповідає замовленим характеристикам,  може становити 169470 грн. за одиницю, за дві одиниці -3389740 грн.

 

Джерело фінансування: місцевий бюджет.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з ураху-ванням вимог нормативних документів

 

Закупівля здійснюється відповідно до  рішення Богодухівської міської ради «Про бюджет міської територіальної громади на 2024 рік» №7062-VIII від 22.12.2023 LIХ сесія VIII скликання), зі змінами від 16.02.2024  рішення №7146-VIII (L сесія VIII скликання), на виконання Програми територіальної оборони Богодухівської міської ради на 2024-2025 роки (п.п 6.10), для забезпечення матеріально-технічними засобами та фінансування діяльності добровольчого формування Богодухівської міської територіальної громади,  згідно з пунктами 3 та 10 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затвердженого постановою КМУ від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (зі змінами та доповненнями).

Технічні, якісні та інші характеристики:

 Каркас для тента повинен являти собою просту і надійну збірно-розбірну конструкцію, яка забезпечує швидкий монтаж і демонтаж.

Каркас складається зі стійок, виконаних з профільної труби 50х50 мм, стиків гребеня, верхніх і середніх стиків та стику навісу, виконаних з профільної труби 60х60 мм, з привареними до них втулочними направляючими та з’єднувальних зчеплень з профільної труби 50х50 мм, з привареними до них штировими направляючими зі стального прутка діаметром 12 мм.

Форма стропильної системи двосхила.

Конструкція вузлів для з'єднання елементів каркаса зварна.

Всі зварні з’єднання мають бути виконані суцільним посиленим швом.

Збирання елементів конструкції – за допомогою болтів М12 з фіксацією пружинними шплінтами.

З торцевої частини каркасу на зчепах (правій і лівій) має розміщуватися з’ємний навіс, виконаний з профільної труби 25х25 мм.

Каркас для тента повинен комплектуватися двома типами з’ємних опор для різних варіантів установки (ґрунт або тверду поверхню).

Перший тип опори має являти собою квадратну п'яту, виконану зі стального листа товщиною 10 мм, з привареним перпендикулярно до неї "трикутником" зі стального листа товщиною 10 мм для заглиблення в ґрунт.

Другий тип опори повинен являти собою квадратну п'яту, виконану зі стального листа товщиною 10 мм з чотирма отворами під кілок.

         Розміри каркасу:

довжина – 10000 мм,

ширина – 5570 мм,

висота – 5000 мм.

        Розміри каркасу без нижніх стійок:

       довжина – 10000 мм,

       ширина – 4580 мм,

       висота – 3000 мм.

Максимальна довжина елементів конструкції - 2650 мм.

Маса каркасу -  900 кг. Допустимі відхилення не більше 1%.

Запропонований товар повинен бути  без дефектів, якість товару повинна відповідати Держстандартам або ТУ  згідно законодавства України та іншим нормативно-технічним вимогам.  Всі матеріали, з яких виготовлений товар, повинні бути якісними та дозволеними для використання в Україні та мати сертифікати якості. 

 Гарантійний термін не менше 12 місяців з дня отримання товару.  

 Транспортування, завантаження, розвантаження та збирання окремих елементів конструкції на місці, а також можливі непередбачені витрати (коригування загального виду в процесі узгодження, монтаж додаткових елементів кріплення конструкції, тощо) здійснюється Постачальником за власний рахунок та включається у вартість товару.  

 Матеріал, повинен бути виготовлений з екологічно чистих матеріалів, безпечних для здоров'я, відповідно до чинних в Україні стандартів. 

 

Порядок  оплати

          Розрахунок здійснюється у безготівковій формі шляхом перерахування Замовником грошових коштів на поточний рахунок Постачальника протягом 10 (десяти) робочих  днів з дати поставки товару належної якості на місце поставки Замовника на підставі видаткової накладної.У разі затримки бюджетного фінансування та/або затримки здійснення платежів не  з вини Замовника, розрахунок за поставлений товар здійснюється протягом 5 (п’яти) банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок та/або можливості здійснити платежі.

Здійснення попередньої оплати не передбачено.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.