Богодухівська міська рада

Харківська область

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (Дрова рубані твердих порід)

Дата: 19.02.2024 16:21
Кількість переглядів: 60

Фото без описуЗАМОВНИК: Виконавчий комітет Богодухівської міської ради Харківської області

 

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» № 710 від 11.10.2016 року (зі змінами)

 

Закупівля здійснюється із застосуванням норм Закону України "Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 року No922 з усіма внесеними змінами та Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 року N° 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі"', на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»

Предмет закупівліДрова рубані твердих порід 

 (Код ДК 021:2015 (CPV): 03410000-7: Деревина

Мета використання товару: для забезпечення поточного функціонування Замовника (для опалення адміністративних будівель в населених пунктах старостатів)

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-16-007907-a Найменування замовника: Виконавчий комітет Богодухівської міської ради Харківської області

Юридична адреса замовника: 62103, Україна, Харківська обл., м.Богодухів,                                 пл. Соборності, 2

Ідентифікаціний код замовникав Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 43954862

Категорія замовника: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): 

Дрова рубані твердих порід   (Код ДК 021:2015 (CPV):  03413000-8 — Паливна деревина

Кількість товарів: 200 м3

Місце поставки товарів:  62103, Україна, Харківська область, Богодухів, адмінбудівлі Виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Строк поставки товарів: з дати укладання договору до 15 березня 2024 року, але у будь-якому випадку до повного виконання сторонами договірних зобовʼязань.

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 400000,00   грн. (чотириста тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості здійснювався методом порівняння ринкових цін, а саме: проведено моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо) та з врахування відстані перевезень  до 50 км в одну сторону. Крім цього, був проведений аналіз закупівель аналогічних Товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України «Prozorro»:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-10-30-010364-a

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-08-18-011906-a

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-08-02-008071-a

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-02-14-007263-a

Джерела пошуку та моніторингу цін:

https://prom.ua/ua/p2127310381-drova-koloti-dub.html?utm

https://izi.ua/uk/p-7530673-drova-dub-yasen-grab-akatsiya

https://glavcom.ua/economics/finances/skilki-koshtuje-kupiti-drova-u-2023-rotsi-953469.html

 

Джерело фінансування: місцевий бюджет.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з ураху-ванням вимог нормативних документів

Якість товару, що передається у власність повинна відповідати ТУ У 16.1.00994207-0005:2018 «Деревина дров’яна». Класифікація, облік, технічні вимоги повинні відповідати наступним показникам:

- дрова паливні рубані виключно твердих  порід (дуб, граб, клен, ясен);

- допустима вологість дров не більше 20%;

- дрова можуть бути як в корі, так і без кори;

-дрова повинні бути без гнилі та трухляви, сторонніх матеріалів (пластмаса, мінеральні домішки, металеві включення, будівельні відходи);

- розмір дров рубаних по довжині – до 30 см включно;

  • дрова повинні бути очищені від сучків, гілок та ін.
  • дрова повинні мати «товарний» вигляд, тобто бути належно складеними при розвантаженні.

 Замовник при поставці кожної партії Товару залишає за собою право перевіряти його на відповідність технічним характеристикам (розмір, вологість, наявність сучків, глині та трухляви). В разі невідповідності Товару(деревини) технічним характеристикам чи невідповідності об’єму Товару, зазначеному в товаро-супровідних документах, Замовник має право відмовитися від такого Товару, а Постачальник зобов’язується замінити його на належний Товар (деревину).

У разі невідповідності кількості фактично поставленого Товару (деревини) до кількості, вказаної в товаро-транспортих документах або поставки Товару неналежної якості, Постачальник зобов’язується за власний рахунок здійснити поставку недоотриманого Товару або замінити його на Товар належної якості, протягом 3-х(трьох) днів.

Поставка товару здійснюється партіями 10-20 м3 відповідно до наданої заявки в термін до 3 (трьох) робочих днів після отримання заявки, транспортом, власними силами та за  власний кошт Постачальника (з врахуванням маркування Товару, вартості тари, навантаження та розвантаження Товару) за такими адресами:

 

1

Харківська обл., Богодухівський район, с.Вінницькі Івани, вул.Миру,23

2

Харківська обл., Богодухівський район, с.Сухини, вул.Данилова,9

3

Харківська обл., Богодухівський район, смт. Гути, пл.Миру,11

4

Харківська обл., Богодухівський район, смт Шарівка, вул.Макаренка,8

5

Харківська обл., Богодухівський район, с.Дмитрівка, вул.Слобідська,40а

6

Харківська обл., Богодухівський район, с.Зарябинка,вул.Шкільна,30

7

Харківська обл., Богодухівський район, с.Івано-Шийчине, вул.Шкільна,1а

8

Харківська обл., Богодухівський район, с.Кленове, Центральна,46

9

Харківська обл., Богодухівський район, с.Крисине, вул.Робоча,1а

10

Харківська обл., Богодухівський район, с.Куп’єваха, вул.Горєлова,6

11

Харківська обл., Богодухівський район, с.Олександрівка, вул.Слобідська,10

12

Харківська обл., Богодухівський район, с.Павлівка, вул.Центральна,44

13

Харківська обл., Богодухівський район, с.Петропавлівка, вул.Центральна,7

14

Харківська обл., Богодухівський район, с.Сазоно -Баланівка, вул.Центральна, 54

15

Харківська обл., Богодухівський район, с.Сінне, вул.Центральна,14

16

Харківська обл., Богодухівський район, с.Хрущова Микитівка, вул.Слобожанська,5

17

Харківська обл., Богодухівський район, с.Губарівка, вул.Гутянська,100А

18

Харківська обл., Богодухівський район, с.Вікторівка, вул.Ветеранів праці,15

19

Харківська обл., Богодухівський район, с.Степне, пров. Садовий,6

20

Харківська обл., Богодухівський район, с.Улянівка, пл.ім.Буркун,1

21

Харківська обл., Богодухівський район, м.Богодухів, вул..Молодіжна,7

 

 Приймання товару за кількістю та якістю здійснюється Сторонами в порядку, що визначається чинним законодавством. . У разі доставки дров паливних рубаних габаритним транспортом, який не матиме змоги в’їхати (під’їхати) на подвір’я однієї із точок доставки, всі витрати по розвантаженню товару, включаючи транспортні витрати здійснюються за рахунок Постачальника.

Учасник має надати чинний дозвіл, виданий на ім'я учасника на виконання лісосічних робіт. Дозвіл має бути виданий відповідним органом (підрозділом) Державної служби України з питань праці.

Учасники для підтвердження технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі повинні надати завірену підписом і печаткою учасника копію технічних умов, що затверджені Генеральним директором «Лісогосподарським інноваційним аналітичним центром» на «деревину дров’яну, класифікація, облік, технічні вимоги», погоджені Заступником Голови Державного агентства лісових ресурсів України, та перевірені Мінекономрозвитку України, даний документ повинен бути чинним на дату подання пропозиції.

Учасники для підтвердження технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі повинні надати повну калькуляцію ціни за одиницю товару за 1 куб. м.

Для підтвердження відповідності технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі учасник у складі тендерної пропозиції повинен також надати копію паспорта якості на товар, що підтверджує відповідність товару що є предметом закупівлі, на відповідність вимогам ТУУ 16.1-00994207-005:2018 «Деревина дров’яна. Класифікація, облік, технічні вимоги». Паспорт якості має бути виданий від імені організації, яка є виробником товару.

 

Дрова рубані твердих порід з такими технічними характеристиками необхідні для опалення 21 будівлі, в яких знаходяться старостати Виконавчого комітету Богодухівської міської ради.

Виходячи  з  вищезазначеного  та  відповідно  до  рішення Богодухівської міської ради «Про бюджет міської територіальної громади на 2024 рік» №7062-VIII від 22.12.2023 LIХ сесія VIII скликання), зі змінами, виділені кошти на придбання інших енергоносіїв в розмірі 400 тис.грн.

Порядок  оплати:

 Для оплати Товару Постачальник надає рахунок на оплату та видаткову накладну.

 Оплата Товару здійснюється Замовником в українській валюті – гривні, шляхом перерахування грошових коштів на рахунок Постачальника, після поставки Товару на склади Замовника та підписання Сторонами видаткової накладної, протягом 10-ти банківських днів після отримання Товару та в разі відсутності претензій щодо якості товару. У разі затримки бюджетного фінансування, розрахунок за поставлений Товар здійснюється протягом 5-ти банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування даного Товару, на свій рахунок.

Замовник має право відмовитися повністю або частково від оплати Товару у випадках, передбачених чинним законодавством, зокрема при поставці представнику Замовника  (одержувачу) Товару (деревини) неналежної якості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.