Богодухівська міська рада

Харківська область

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (комплект літньої форми)

Дата: 26.02.2024 10:27
Кількість переглядів: 53

Фото без описуЗАМОВНИК: Виконавчий комітет Богодухівської міської ради Харківської області

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» № 710 від 11.10.2016 року (зі змінами)

 

Закупівля здійснюється із застосуванням норм Закону України "Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 року No922 з усіма внесеними змінами та Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 року N° 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі"', на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»

Предмет закупівліКомплект літньої форми (костюм Горка, футболка, сорочка Убакс )  (код ДК 021:2015:35810000-5: Індивідуальне обмундирування (  35812000-9 — Бойова уніформа)

Мета використання товару:  для матеріально-технічного забезпечення добровольчого формування територіальної громади Богодухівської міської ради.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-23-011157-a   Найменування замовникаВиконавчий комітет Богодухівської міської ради Харківської області

Юридична адреса замовника: 62103, Україна, Харківська обл., м.Богодухів,                                 пл. Соборності, 2

Ідентифікаціний код замовникав Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 43954862

Категорія замовника: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): 

Комплект літньої форми (костюм Горка, футболка, сорочка Убакс ) код ДК 021:2015:35810000-5: Індивідуальне обмундирування (  35812000-9 — Бойова уніформа)

Кількість товарів: 80 комплектів

Місце поставки товарів: 62103, Україна, Харківська область, Богодухів, пл. Соборності,2,

Строк поставки товарів: до  15 квітня 2024 року.

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 310400 грн. (триста десять тисяч чотириста   гривень 00 копійок) з ПДВ.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості здійснювався методом порівняння ринкових цін, а саме: проведено моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо).

Проаналізовано ціни на аналогічні товари  та окремі складові комплекту одягу на торгівельних сайтах:

-https://prom.ua/p2080632895-takticheskij-kostyum-multikam.html?token=v2%3AAfsXz1somqKm7Jw3I21M3WaFobVoBFfqvb8-QvtT-

-https://efix.com.ua/products/futbolka-zsu/3180?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAi6uvBhADEiwAWiyRdlHU7iHuKsvYJan8PxMn8KwgGnj_-GsazM6SQRX7dkMbzw3US2zgwBoCihwQAvD_BwE

-https://hunter.rozetka.com.ua/ua/346245559/p346245559/

-https://www.efix.com.ua/products/futbolka-zsu/3180?gclid=EAIaIQobChMIwszwgs7khAMVSjxVCB1eoQUQEAEYASABEgKNUfD_BwE

-https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/voennaya-forma-kostyum-letniy-polevoy-zsu-ustavnoy-IDRRYh9.html

 

Крім того, проведений аналіз закупівель ідентичних товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України «Prozorro»:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-03-27-005267-a

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-06-05-001246-a

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-05-15-014332-a

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-03-27-005267-a

 

В результаті порівняння ринкових цін зроблено висновок, що очікувана вартість комплекту літньої форми, до складу якого входить 4 вироби: куртка і  штани вітровологозахисні типу «Горка», сорочка тактична бойова Убакс та футболка, що відповідають замовленим характеристикам,  може становити 3925,00 грн. за один комплект.

 

Джерело фінансування: місцевий бюджет.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з ураху-ванням вимог нормативних документів

 

  Комплект літньої форми складається з чотирьох предметів: куртка вітровологозахисна літня та штани (тип «Горка»), футболка, сорочка Убакс. Виріб входить до складу бойового єдиного комплекту (БЄК) та призначений для експлуатації військовослужбовцями  військових формувань  України. Виріб призначено для експлуатації в теплу та жарку пору року, в польових умовах та пунктах постійної дислокації у якості верхнього шару в комплексі з іншими виробами бойового єдиного комплекту.  Виріб виготовляється у чотирнадцяти розмірах, восьми ростам та шести видах, також передбачено зняття розмірів з фігур, які не відповідають розмірам розмірної сітки. Розмірні сітки мають відповідати  ТУ 14.1-134-00034022-2016.

Тканина плащова гладко пофарбована або вибивна (колір мультикам) з   мікропористим покриттям з поверхневою густиною не менше 228 г/м², склад тканини –(65% бавовна,30% ПЕ, 5% віскоза), яка застосовується для виготовлення куртки, штанів та частини деталей сорочки, повинна бути саржевого переплетіння 2/1 та мати лінійну густину сировини не більше 25 текс за основою та 50 текс за утоком (згідно з ГОСТ 6611.1).

Гладко пофарбоване трикотажне   полотно типу «Pulmax» (55% бавовни/45% поліестеру: 195 г/м²) застосовується для основних деталей сорочки бойової та футболки. Тканина має пористу структуру полотна, що надає їй гарні властивості, якості вологообміну при експлуатації виробу. Фіксатори шнура з одним отвором та отворами для кріплення, які застосовуються у виробах повинні мати зусилля затиску пружини: ≥ 5 Н.

Всі елементи виробу мають тон основного кольору або знаходяться в його кольоровій гамі.

1.Куртка вітровологозахисна літня, тип «Горка»

За конструкцією виріб (відповідно ГОСТ 17037, ДСТУ 2027) є курткою, з плащової тканини з мікропористим покриттям, тип тканини рип-стоп (65% бавовна,30% ПЕ,5% віскоза) колір тканини мультикам.

 Виріб прямого силуету  з центральною внутрішньою бортовою застібкою на застібку - ґудзики, яка переходить на комір-стояк. Ґудзики   до лінії вшивання коміра-стояка приточуються на тасьму шириною 50 мм з фіксацією в двох місцях для вільного положення ґудзика, що зручно в експлуатації застібання виробу. Верхню частину правої застібки закриває укорочений вітрозахисний клапан коміра. Внутрішня сторона вітрозахисного клапана коміра з основної тканини. В бігунки застібки - «блискавки» вставлена смужка замкнутою петлею з текстильної тасьми для полегшення застібання розміром 50 мм.

Куртка має комбінований рукав, вшивний капюшон, комір-стояк, куліси по лінії талії та низу. Виріб зі спільною відрізною кокеткою пілочок та спинки та суцільно викроєною верхньою частиною рукава.

2.Штани вітровологозахисні літні, тип «Горка»

 За конструкцією виріб (відповідно ГОСТ 17037, ДСТУ 2027) є штанами, з плащової тканини з мікропористим покриттям, тип тканини рип-стоп (65% бавовна,30% ПЕ, 5% віскоза), колір тканини - мультикам.

Виріб має пришивний пояс, із застібкою в середньому шві передніх половинок на застібку-блискавку.   У верхній частині бокових швів оброблені отвори для полегшення проникнення до нижнього шару одягу, які застібаються на застібку-блискавку з одним замком та додатково на пату та текстильну застібку шириною 25 мм. По боковим швам під отвором розміщуються накладні кишені з клапаном.

На передніх половинках в верхній частині штанів розташовуються додаткові кармани. Колінна частина передньої штанини додатково посилюється наколінником, якій має отвір для вкладиша посилення захисту коліна і має випуклу форму за рахунок шістьох виточок.

 В частині бокових швів над наколінником розташовані бокові кишені, які мають об’ємну форму за рахунок трьох складок та закриваються зовнішнім  клапаном

Штани по низу регулюються застібанням пат на текстильну застібку «гачки» та «петлі», а також  в нижній частині крокового шва розташовані накладки посилення з синтетичної набивної тканини підвищеної зносостійкості. 

3. Сорочка тактична бойова «Убакс»

За конструкцією виріб (відповідно до ГОСТ 17037) є верхньою сорочкою, майка якої виготовлена з трикотажного   кулірного гладкопофарбованого полотна  «Pulmax»   (55% бавовни/45% поліестеру: 195 г/м²).  колір олива, а рукава-реглан з бавовняної або змішаної гладкопофарбованої, або набивної тканини рип-стоп (65% бавовна, 30% ПЕ, 5% віскоза) колір тканини мультикам.

Виріб має застібку – блискавку верхньої частини пілочки та коміра з нижньою захисною планкою з трикотажного полотна. В отвір ручки замка застібки – блискавки, для полегшення застібання, протягнутий та закріплений вузлом еластичний шнур.

Комір-стояк. Зовнішня частина коміра з тканини, внутрішня – з трикотажного полотна. Верхній край коміра-стояка оброблений внутрішньою частиною коміра з переходом на зовнішню. Верхній край нижньої захисної планки обгинає верхній край центральної застібки – блискавки на лицеву сторону для попередження натирання тіла. По низу застібки вшитий обмежувач з трикотажного полотна для застібки – блискавки.

 Пілочка та спинка суцільнокроєні. Спинка подовжена. Бокова частина (спільна для пілочки та спинки) суцільнокроєна з верхньою ліктьовою частиною рукава.

 Рукава покрою реглан складаються з горішньої та ліктьової частин. Горішня частина рукава складається з двох деталей: верхньої та нижньої. На верхній частині оброблена напів об’ємна накладна кишеня, яка застібається на застібку – блискавку. В ручки замків застібки – блискавки вставлена тасьма петлею для полегшення застібання.

 Верхня частина горішніх частин рукава в області плечей з внутрішньої сторони має підкладку з трикотажного полотна.   На накладній кишені для кріплення ідентифікаторів, з обох боків та низу, нашиті дві смуги та текстильної застібки «петлі». Верхня частина смуг текстильних застібок оброблена швом упідгин з відкритим зрізом та надає можливість розмістити предмет поздовжньої форми між смугами текстильних застібок та рукавом. На смугах текстильних застібок розміщуються знімні національні ідентифікатори «Державний прапор України», нашиті на текстильну застібку «гачки» - по одному на кожному рукаві. На нижній частині рукава на ділянці ліктя розміщені спеціальні посилюючі накладки у вигляді кишень з текстильною застібкою по низу.

Ширина рукавів по низу регулюється застібанням пат на текстильну застібку.  Деталі горішніх частин рукавів, ліктьові частини рукавів, налокітники, кишені, пати рукавів, зовнішня частина коміра-стояка виготовляються з основної тканини мультикам.

Деталі пілочки, спинки, спільні бокові частини пілочки та спинки, внутрішня частина коміра-стояка, захисна планка центральної застібки, обмежувач застібки – блискавки, верхня частина горішніх частин рукава в області плечей з внутрішньої сторони - з трикотажного полотна.

 Закріпки на виробі розміщують: по низу ліктьового шва за місцем приєднання пати рукава зверху та знизу вертикально; на посилюючих накладках рукавів на швах пришивання на входи з обох боків вертикально та горизонтально; на накладних кишенях вертикально по верху та низу входу в кишеню, по верхньому краю кишень горизонтально; по верху швів приєднання текстильних застібок для розташування шевронів вертикально.

 4. Футболка

 За конструкцією виріб (відповідно до ГОСТ 17037) є фуфайкою з  трикотажного  гладкопофарбованого полотна  «Pulmax»   (55% бавовни/45% поліестеру: 195 г/м²).   

              Виріб складається з пілочки, спинки та рукавів. Пілочка суцільнокрійна. Спинка суцільнокрійна зі зміщеною лінією плеча у бік пілочки на (30±3) мм на рівні горловини та на (40±3) мм на рівні пройми. Рукав вшивний, одношовний, короткий.

  Горловина виробу оброблена обшивкою. Висота обшивки (20±2) мм. Зрізи горловини спинки з внутрішньої сторони закриті бейкою. Низ виробу та рукавів оброблені швом в підгин.

  Виходячи  з  вищезазначеного  та  відповідно  до  рішення Богодухівської міської ради «Про бюджет міської територіальної громади на 2024 рік» №7062-VIII від 22.12.2023 LIХ сесія VIII скликання), зі змінами від 16.02.2024  рішення №7146-VIII (L сесія VIII скликання), на виконання Програми територіальної оборони Богодухівської міської ради на 2024-2025 роки (п.п 6.1), для забезпечення матеріально-технічними засобами та фінансування діяльності добровольчого формування Богодухівської міської територіальної громади,  за рахунок вільного залишку коштів міського бюджету, що утворився на початок бюджетного періоду, на придбання комплекту літньої форми (костюм Горка, футболка, сорочка Убакс )  передбачені   видатки  в сумі   310 400 грн. 

Порядок  оплати:

 Розрахунок за придбаний Товар здійснюється на підставі виставленого рахунку та підписаної уповноваженими представниками сторін видаткової накладної, протягом 10 робочих днів з моменту поставки Товару, шляхом безготівкового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Продавця.

Покупець відповідно до абз.2 ч.1 ст.614 Цивільного кодексу України не несе відповідальності за не проведення платежів органами Державної казначейської служби України, якщо ним були вчинені всі можливі заходи для здійснення виконання зобов’язань по Договору.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.