Богодухівська міська рада

Харківська область

Гуманітарна допомога у цифрах

Дата: 07.03.2024 15:58
Кількість переглядів: 192

Фото без описуОрганізація видачі гуманітарної допомоги під час повномасштабного вторгнення стала одним із першочергових завдань Богодухівської міської ради. З цією метою у громаді розгорнуто роботу пунктів видачі гуманітарної допомоги. Основними донорами, чию допомогу отримують наші мешканці, є Харківська обласна військова адміністрація та БФ «Мережа 100 відсотків життя м. Харків».

За 2023 рік всім мешканцям громади, в тому числі і ВПО, від Всесвітнього Продовольчого Фонду ООН (за сприяння БФ «Мережа 100 відсотків життя») надано 147480 наборів (з них – 108163 по старостинських округах). Протягом двох місяців 2024 року благодійним фондом вже видано 41762 продуктових набори (35769 – у сільських населених пунктах та 5993 – для мешканців міста).

Видача продуктових наборів від Харківської обласної військової адміністрації, за рішенням Координаційного центру підтримки цивільного населення при Богодухівській міській раді, здійснюється найбільш незахищеним категоріям громадян. У 2023 році від Харківської обласної державної адміністрації видано 9950 наборів, за два місяці 2024 року – 5023 набори.

За усіма цими цифрами стоїть нелегка робота команди, яка організовує весь процес: комунікує з донорами, забезпечує транспортування, розвантаження, зберігання, облік та видачу гуманітарної допомоги у громаді.

Дякуємо усім, хто долучається до цієї справи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.