Богодухівська міська рада

Харківська область

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі (Послуги з технічного обслуговування автомобільного транспорту, а саме навантажувача телескопічного MANITOU MT-X 1033 ST 100P ST3A S1)

Дата: 26.02.2024 14:46
Кількість переглядів: 26

Фото без описуКОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ГОСПОДАР»

 БОГОДУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

 

                                                                               ЗАТВЕРДЖЕНО головним інженером

                                                                        КП «ГОСПОДАР» Богодухівської

                                   міської ради

 

                                                                                        ______________Андрієм РИЖОНКОВИМ

        

 

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» N 710 від 11.10.2016 року (зі змінами).

Закупівля здійснюється із застосуванням норм Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 року N 922 з усіма внесеними змінами та Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 року N 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (зі змінами й доповненнями).

Предмет закупівлі: Послуги з технічного обслуговування автомобільного транспорту, а саме навантажувача телескопічного MANITOU MT-X 1033 ST 100P ST3A S1 , (Код ДК 021:2015 (CPV): 50110000-9: Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання.

Мета надання послуги: для задоволення потреб Замовника.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-23-003280-a.

Найменування замовника: КП «ГОСПОДАР» Богодухівської міської ради

Юридична адреса замовника: 62103, Україна, Харківська обл., м. Богодухів, пров. Лікарняний, 3Б

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 40327746

Категорія замовника: комунальне підприємство, підпорядковується Богодухівській міській раді Харківської області.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуги з технічного обслуговування автомобільного транспорту, а саме навантажувача телескопічного MANITOU MT-X 1033 ST 100P ST3A S1 , (Код ДК 021:2015 (CPV): 50110000-9: Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання.

Кількість послуг: 1 послуга.

Місце надання послуг: 62103, Україна, Харківська область, Богодухівський район, місто Богодухів, вул. Григорія Сковороди, 9.

Строк надання послуг: з дати укладання договору до 30.04.2024 року, але у будь-якому випадку до повного виконання сторонами договірних зобовʼязань.

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 26000 грн. (двадцять шість тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості здійснювався методом порівняння ринкових цін, а саме: проведено моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо). Крім цього, був проведений аналіз закупівель аналогічних послуг через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України «Prozorro»:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-06-15-007692-a

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-02-20-011729-a

Джерела пошуку та моніторингу цін:

https://servua.com/ua/tekhnicheskoe-obsluzhivanie-spetstekhniki-manitou/

https://tehnodvir.com/ua/p1093907490-obslugovuvannya-diagnostika-remont.html

https://agroaxial.com/service-old

тощо.

Джерело фінансування: місцевий бюджет.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів.

Проведення технічного обслуговування і ремонту має здійснюватись відповідно до регламенту встановленого заводом виробником для навантажувача телескопічного MANITOU MT-X 1033 ST 100P ST3A S1.

Послуга повинна включати технічне обслуговування та ремонт: заміну фільтрів (оливний, повітряний, паливні) та мастила двигуна; заміна гідравлічних фільтрів та олив гідравлічних, трансмісійних; послуги виїзду механіка за адресою - 62103, Україна, Харківська область, Богодухівський район, місто Богодухів, вулиця Григорія Сковороди, 9; послуги евакуатора (за необхідності).

Складові частини (системи) та матеріали, надаються Виконавцем та мають бути виключно оригінальними.

Строк надання Послуг –згідно Заявки Замовника, але не пізніше 30.04.2024 року. 

Строк надання послуг не повинен перевищувати 3-х робочих днів.

Учасник повинен надавати можливість відповідальному (уповноваженому) представнику Замовника бути присутнім при проведенні діагностики, ТО та ремонту.

Перелік послуг з технічного обслуговування та ремонту може змінюватись в залежності від потреб Замовника, загальної вартості Договору.

З метою забезпечення якості наданої послуги, технічне обслуговування необхідно проводити сертифікованими сервісними інженерами з використанням оригінальних запчастин, відповідно до регламенту експлуатації.

 

Місце надання послуг: 62103, Україна, Харківська область, Богодухівський район, місто Богодухів, вулиця Григорія Сковороди, 9, або за місцезнаходженням Виконавця на сертифікованому СТО.

Для здійснення надання Послуг на території Замовника, Учасник повинен мати:

  • професійний і спеціалізований інструмент для надання  Послуг;
  • діагностичні тестери для перевірки ходової частини та електрообладнання;
  • обладнання для ремонту та очистки паливної системи;
  • обладнання для діагностування електронних керуючих систем силових агрегатів автомобілів та інших;
  • обладнання для діагностики і ремонту гальмівної системи.

Для здійснення надання Послуг на СТО Учасника, Учасник повинен мати:

  • професійний і спеціалізований інструмент для надання  Послуг;
  • діагностичні тестери для перевірки ходової частини та електрообладнання;
  • ремонтну зону для відновлення агрегатів;
  • обладнання для ремонту та очистки паливних систем;
  • обладнання для діагностування електронних керуючих систем силових агрегатів автомобілів та інших;
  • обладнання для діагностики і ремонту гальмівних систем;
  • забезпечити евакуатор для транспортування навантажувача на СТО Учасника.

 

Гарантійні терміни при наданні Послуги: повинні зазначатися учасником (Виконавцем) в акті наданих послуг/виконаних робіт. Гарантія на надані Послуги повинна відповідати вимогам Правил надання послуг з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів, затверджених наказом Міністерства інфраструктури України 28.11.2014 № 615.

У складі тендерної пропозиції учасник повинен надати документи, які підтверджують право проводити гарантійне технічне обслуговування: сертифікат сервісного інженера, сертифікацію підприємства та/або договір представництва, та/або дилерський договір.

Враховуючи особливості виробничого (господарського) процесу КП «ГОСПОДАР» Богодухівської міської ради, у зв’язку з постійною експлуатацією техніки є необхідність в  проведенні систематичного комплексу робіт щодо технічного обслуговування навантажувача телескопічного MANITOU MT-X 1033 ST 100P ST3A S1. Виходячи з вищевикладеного, та  відповідно до Рішення L сесії VIII скликання від 16 лютого 2024 року № 7146-VIII вказано захід щодо проведення технічного обслуговування автотранспортних засобів, а саме навантажувача телескопічного MANITOU MT-X 1033 ST 100P ST3A S1 - на суму 26000,00 гривень.

https://bogoduhivska-gromada.gov.ua/programi-16-25-45-06-04-2021/

Порядок  оплати: Зaмoвник здiйcнює oплaту зa надання Послуги у бeзгoтiвкoвiй фopмi, шляхoм пpямoгo бaнкiвcькoгo пepeкaзу гpoшoвих кoштiв нa пoтoчний paхунoк Виконавця пpoтягoм 20 (двадцяти) бaнкiвcьких днiв з дня пiдпиcaння акта приймання-передачі наданих послуг, враховуючи особливості передбачені бюджетним законодавством.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.