Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 14.02.2024 16:57
Кількість переглядів: 81

Фото без описуПід головуванням Володимира БЄЛОГО члени виконкому розглянули 111 питань порядку денного. Крім того, в порядку контролю, також  були заслухані питання щодо виконання рішень про заходи із забезпечення життєдіяльності населених пунктів Сіннянського, Улянівського та Шарівського старостинських округів.

Члени виконкому заслухали звіт директора комунального підприємства «Богодухіввода» за 2023 рік, схвалили звіти про  виконання бюджету за 2023 рік та про виконання програми соціального захисту населення громади за 2023 рік.

Схвалено програму щодо підтримки захисників і захисниць України та членів їхніх сімей у Богодухівській громаді на 2024-2025 роки та програму щодо  соціального захисту населення громади. Затверджено план основних заходів цивільного захисту громади на 2024 рік.

Розглянуто низку питань організаційної роботи, надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, соціального захисту та комунальної сфери життєдіяльності громади.

З усіма прийнятими на засіданні рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному веб-сайті міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.