Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні міський голова Володимир БЄЛИЙ передав комплект комп’ютерної техніки до Губарівського старостату (староста Марія ТРИЗНА)

Дата: 13.02.2024 15:58
Кількість переглядів: 79

Фото без описуТака допомога нашій громаді у модернізації ЦНАП шляхом створення віддалених робочих місць у старостатах сприятиме покращенню доступу мешканців до адміністративних послуг. Це стало можливим завдяки участі нашої громади у шведсько-українському проєкті PROSTO " Підтримка доступності послуг в Україні "

 

Нагадаємо: Богодухівська громада наприкінці минулого року стала однією з 10 громад в Україні, які успішно пройшли відбір і стали учасниками даного проєкту. Проєкт PROSTO працює, щоб розширити можливість мешканцям громади, зокрема у віддалених населених пунктах, отримувати якісні адміністративні послуги, які надає ЦНАП, а також сприяє підвищенню ролі старост у громаді, врахування ними потреб і інтересів жителів старостинських округів у наданні публічних послуг.

Як зазначив міський голова, увага з боку міжнародних інституцій і представників проєкту, зокрема п. Андрія Мацокіна, експерта PROSTO, до проблем нашої громади дає потенціал для подальшого розвитку адміністративних послуг, спрямованого на їхню доступність кожному мешканцю громади, а отримання якісних та доступних послуг сприятиме комфортному проживанню мешканців та, в цілому, сталому і стійкому розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.