Богодухівська міська рада

Харківська область

Інформування громади про соціальні послуги, які надає КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради Харківської області», продовжуємо висвітленням роботи відділення соціальної роботи та соціального супроводу осіб/сімей

Дата: 12.02.2024 14:20
Кількість переглядів: 88

Фото без описуШирокий спектр соціальних послуг Відділення надає за рахунок бюджетних коштів. Фахівці із соціальної роботи та психологи допомагають долати життєві труднощі, з якими людина не може впоратися самостійно. Одним із напрямків роботи Відділення також є соціальна профілактика та адаптація.

Переважно на обліку у Відділенні перебувають сім’ї з дітьми. Це прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу, або ж сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах.

         Так, протягом 2023 року соціальним супроводженням охоплено 7 прийомних сімей (15 дітей) та 2 дитячих будинки сімейного типу (13 дітей). 50 сімей зі складними життєвими обставинами, скориставшись послугою соціального супроводу, подолали чи мінімізували свої проблеми.

        Якщо ви потребуєте підтримки, зверніться за допомогою до відділення соціальної роботи та соціального супроводу осіб/сімей КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради Харківської області» (м. Богодухів, вул. Молодіжна, буд.2, поверх 2, кабінет №2) або зателефонуйте (05758 3 45 65).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.