Богодухівська міська рада

Харківська область

Заступник Богодухівського міського голови Оксана СИЗОНЕНКО зустрілася з керівниками закладів загальної середньої освіти та обговорила проблему освітніх втрат

Дата: 09.02.2024 15:21
Кількість переглядів: 194

Фото без описуОксана Володимирівна повідомила, що останнім часом збільшилася кількість звернень батьків, в яких вони порушують питання якості дистанційного навчання та зменшення навчального потенціалу дітей, обумовлених частими сигналами повітряних тривог та наявністю асинхронного режиму, який передбачає самостійне опрацювання матеріалу уроку.

Директорам шкіл було запропоновано вивчити у розрізі кожного класу ставлення батьків до переривання уроків на повітряну тривогу, асинхронного режиму та впливу цих факторів на рівень знань своїх дітей. За результатами опитувань розглянути порушені питання педагогічними радами закладів.

«Всі ми розуміємо, пандемія коронавірусу та майже два роки повномасштабного вторгнення негативно позначилися на освітньому процесі. Особливо, в прифронтових регіонах. Педагоги, діти та батьки є заручниками непереборних обставин. Найгірше, що ніхто не знає, скільки це все ще триватиме. Тому, сьогодні необхідно зробити все, щоб надолужити та мінімізувати освітні втрати наших дітей. Досвід інших громад сусідньої Сумщини показує, що такі механізми є», - звернулася у своїй промові Оксана Володимирівна та попрохала освітян поставитися до наданих доручень максимально відповідально.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.