Богодухівська міська рада

Харківська область

Продовжуємо знайомити громаду з роботою КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради Харківської області» (Центр)

Дата: 08.02.2024 14:39
Кількість переглядів: 90

Фото без описуВже давно улюбленим місцем зустрічі для людей старшого віку стало відділення денного перебування Центру, послугами якого у 2023 році скористалося 645 осіб.

Тут кожен з них знаходить заняття по душі. У стінах закладу радо зустрічають своїх відвідувачів чотири клуби за інтересами: «Надвечір’я», «Ентузіасти», «Шаховий клуб», «Скандинавська хода». Крім того, функціонує «Університет третього віку», де старше покоління опановує основи комп’ютерної грамотності та отримує знання з актуальних для себе сфер життєдіяльності. З початком повномасштабного вторгнення відділення стало місцем психологічної підтримки та згуртувало своїх відвідувачів навколо прагнення допомоги нашим захисникам. У наближенні перемоги представники старшого покоління знайшли свою нішу - вони виготовляють окопні свічки та плетуть маскувальні сітки.

Якщо ви маєте бажання стати частиною цією дружньої родини, завітайте до закладу (м. Богодухів, пл. Героїв Чорнобиля, буд. 2) або зателефонуйте (05758 3 30 32) та отримайте більш детальну інформацію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.