Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні на апаратній нараді у міського голови Володимира БЄЛОГО розглянуті питання життєдіяльності громади і намічені плани роботи на тиждень

Дата: 06.02.2024 19:28
Кількість переглядів: 79

Фото без описуПерший заступник міського голови Віктор Стойчик, серед іншого, поінформував про стан забезпечення найбільш уразливих верств населення деревиною паливною.

Роман Рябка доповів про хід робіт з будівництва нової гілки водогону протяжністю 1200 м, яка дозволить під’єднати до централізованого водопостачання мікрорайон вул. Індустріальна. Незважаючи на складнощі воєнного стану, комунальне підприємство «Богодухіввода» виконує роботи у стислі терміни та власними ресурсами.

Оксана Сизоненко повідомила, що за сприяння Богодухівської міської ради та у співпраці з ГО «Fundation Agendum» (голова Reinis Poznacs) КПН «Центр первинної медико-санітарної допомоги» отримав автомобіль Peugeot 307. Наявність автомобіля дозволить наблизити медичні послуги лікарів первинної ланки до жителів віддалених населених пунктів громади.

Також Оксана Володимирівна повідомила про надходження звернень від батьків учнів щодо деяких питань дистанційного навчання дітей. Зокрема, батьків хвилює зниження рівня знань і навчального потенціалу дітей. Вони звертаються з проханням не переривати проведення уроків під час повітряних тривог, адже це дезорганізує дітей. Враховуючи, що вирішення питань організації навчання належить до компетенції керівництва закладів освіти, міський голова доручив начальнику управління освіти спільно з директорами закладів освіти провести обговорення цього питання з батьками у розрізі кожного класу та прийняти зважене колегіальне рішення.

Любов Рогинська наголосила на змінах у категоріях отримувачів гуманітарної допомоги від БФ «100% життя м. Харків». Донор (ВПФ ООН) змінив деякі умови щодо отримання допомоги особами з інвалідністю, малозабезпеченими громадянами, багатодітними родинами, одинокими батьками і безробітними. Про зміни додатково повідомлялося в інформаційних оголошеннях міської ради.

Про хід здійснення мобілізаційних заходів поінформував Микола Шепель, про стан виконання бюджету – Олександр Ковальов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.