Богодухівська міська рада

Харківська область

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі  послуг «Послуги з надання доступу до мережі інтернет» на 2024 рік

Дата: 02.02.2024 11:51
Кількість переглядів: 56

Фото без описуКОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ГОСПОДАР»

 БОГОДУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі  послуг «Послуги з надання доступу до мережі інтернет» на 2024 рік , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Закупівля здійснюється із застосуванням норм Закону України "Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 року N 922 з усіма внесеними змінами та Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 року N° 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі"', на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»

Предмет закупівлі: Послуги з надання доступу до мережі Інтернет Код ДК  72410000-7 — Послуги провайдерів

Мета використання послуг: для задоволення потреб підприємства

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-29-013981-a

Найменування замовника: КП «ГОСПОДАР» Богодухівської міської ради

Юридична адреса замовника: 62103, Україна, Харківська обл., м. Богодухів, пров. Лікарняний, 3Б

Ідентифікаціний код замовникав Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 40327746

Категорія замовника: комунальне підприємство

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуги з надання доступу до мережі Інтернет Код ДК  72410000-7 — Послуги провайдерів

Кількість послуг: 1 послуга

Місце поставки товарів:  послуги надаються за адресами абонентних точок

Строк надання послуг: з дати укладення   договору до 31.12.2024 року

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями

Очікувана вартість предмета закупівлі: 192000,00 грн. (  Сто дев’яносто дві тисячі грн. 00 копійок) з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: обумовлено статистичним аналізом отриманої послуги за 2023 календарний рік (бюджетний період).  При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився на підставі регульованих тарифних розрахунків та оприлюднення яких здійснюється у встановленому законодавством порядку.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося з проведенням моніторингу цін на аналогічну послугу на інтернетресурсах провайдерів  шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної  інформації про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі та публічний моніторинг на сайті PROZORRO, а також за результатами проведеного моніторингу комерційних пропозицій.

Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Телекомунікаційні послуги з надання доступу до Інтернету (далі - послуги) надаються відповідно до вимог законодавства, Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2012 р. № 295 (Офіційний вісник України, 2012 р., № 29, ст. 1074), та інших нормативно-правових актів та забезпечують цілодобове надання у користування та обслуговування каналів передачі даних на всіх вузлах телекомунікаційної мережі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.