Богодухівська міська рада

Харківська область

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення на посаду старости Івано-Шийчинського старостинського округу ГАТИЦЬКОЇ Тетяни Миколаївни

Дата: 13.01.2024 14:18
Кількість переглядів: 474

Фото без описуБогодухівська міська рада Харківської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Івано-Шийчинського старостинського округу, до якого входять  с.Братениця, с.Івано-Шийчине та с.Тимофіївка Богодухівського району.

Богодухівський міський голова виносить на розгляд жителів вказаних населених пунктів кандидатуру на посаду старости Івано-Шийчинського старостинського округу - ГАТИЦЬКА Тетяна Миколаївна.

Розпорядження від 12.01.2024  № 6-ОД «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Івано-Шийчинського старостинського  округу» розміщено на офіційному вебсайті Богодухівської міської ради: https://bogoduhivska-gromada.gov.ua.

Громадське обговорення відбудеться  «18» січня 2024 року о 10.00  годині у адміністративному приміщенні за адресою: вул.Шкільна, буд.1, с.Івано-Шийчине Богодухівського району.

Для участі в громадському обговоренні запрошуються жителі Івано-Шийчинського старостинського округу, представники засобів масової інформації.

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Івано-Шийчинського старостинського округу можуть використати поштову адресу: 62103, пл.Соборності, буд.2, м.Богодухів, або електронну адресу: bogspp@ukr.net.

 Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення кандидатури старости (05758) 3-20-02.

Відповідальна особа-  АЛІКСЕЙЧИК Михайло Васильович.

 

Жителям Івано-Шийчинського старостинського округу для участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

 

Розпорядження міського голови від 12.01.2024 № 06-ОД "Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Івано-Шийчинського старостинського округу "

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.