Богодухівська міська рада

Харківська область

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення на посаду старости Кленівського старостинського округу ГРЕЧКО Наталії Вікторівни

Дата: 13.01.2024 14:16
Кількість переглядів: 588

                                                                           Фото без опису  

 

 

 

 

Богодухівська міська рада Харківської області проводить громадське обговорення кандидатури на посаду старости Кленівського старостинського округу, до якого входять  с.Кленове, с-ще Мала Іванівка, с.Мерло, с.Пісочин, с-ще Таверівка та с.Шигимагине  Богодухівського району.

Богодухівський міський голова виносить на розгляд жителів  вказаних населенних пунктів кандидатуру на посаду старости Кленівського старостинського округу кандидатуру:  ГРЕЧКО Наталія Вікторівна.

Розпорядження  від 12.01.2024  № 8-ОД «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Кленівського старостинського  округу»  розміщено на офіційному вебсайті Богодухівської міської ради: https://bogoduhivska-gromada.gov.ua.

Громадське обговорення відбудеться «18» січня 2024 року о 10.00 год. у адміністративному приміщенні за адресою: вул.Центральна, буд.26, с.Кленове Богодухівського району.

Для участі в громадському обговоренні запрошуються жителі Кленівського старостинського округу, представники засобів масової інформації.

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Кленівського старостинського округу можуть використати поштову адресу: 62103, пл.Соборності, буд.2, м.Богодухів, або електронну адресу: bogspp@ukr.net.

 Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення кандидатури старости (05758) 3-20-02.

 

Відповідальна особа -  Аліксейчик Михайло Васильович.

 

Жителям Кленівського старостинського округу для участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

 

Розпорядення міського голови від 12.01.2024 № 08-ОД "Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Кленівського старостинського округу "

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.