Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулася апаратна нарада у міського голови Володимира БЄЛОГО

Дата: 09.01.2024 10:01
Кількість переглядів: 50

Фото без описуПогодні умови протягом останніх діб призвели до значного погіршення стану доріг. Перший заступник Віктор Стойчик доповів про заходи, вжиті міською радою у співпраці із підприємцями та керівниками інших установ щодо розчищення і посипання доріг. Ця робота ще продовжується, техніка на дорогах комунальної власності працює. На жаль, незважаючи на звернення міської ради, не забезпечується розчищення доріг, які перебувають на балансі ДП «Дороги Харківщини» (вул. Центральна та Шевченка у м. Богодухові та під’їзні дороги до населених пунктів громади).

«Враховуючи значне зниження температури, необхідно посилити увагу до найбільш вразливих верств населення», - наголосив міський голова. Віктор Стойчик повідомив про стан забезпечення населення деревиною паливною. Протягом вихідних міською радою дрова були завезені у 14 домогосподарств малозабезпечених громадян. Ця робота продовжується.

Особливу увагу Володимир Бєлий приділив питанню соціального захисту мобілізованих осіб. На сесії міської ради від 22.12.2023 були внесені зміни до Програми соціального захисту населення, якими передбачено надання одноразової грошової допомоги 50 тисяч гривень мобілізованим у 2024 році особам-мешканцям громад. Розроблений Порядок надання такої допомоги та заплановані кошти для її виплати. Міським головою дане доручення відповідальним особам щодо посилення комунікації з Богодухівським РЦТК та СП з даного питання.

Також на порядку денному гостро стояло питання початку нового бюджетного року, зокрема, поновлення необхідних документів розпорядниками бюджетних коштів, щоб була змога в січні фінансувати заплановані видатки. «Наголошую на неухильному дотриманні фінансової дисципліни, щоб люди мали змогу отримати всі належні їм виплати, і були профінансовані всі першочергові заходи із життєзабезпечення громади», - наголосив міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.