Богодухівська міська рада

Харківська область

Як скористатися послугами освітніх центрів «СпівДія заради дітей»

Дата: 20.12.2023 14:09
Кількість переглядів: 87

Фото без описуЗа підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) із залученням коштів Глобального партнерства в галузі освіти на базі КЗ «Богодухівський ліцей №2» та КЗ «Богодухівський ліцей №3» розпочали свою роботу Цифрові освітні центри «СпівДія заради дітей». Зауважимо, що всього в Україні створено 13 таких центрів, з яких 10 - на Харківщині. Приємно, що два з десяти тепер діють у Богодухівській громаді.

Таке важливе надбання стало можливим завдяки ефективній співпраці та злагодженій роботі Богодухівської міської ради, Управління освіти, молоді та спорту (Ольга РУБАНИК), директора КЗ «Богодухівський ліцей №2» (Тамара ЄМЕЛЬЯНЕНКО) та КЗ «Богодухівський ліцей №3» (Ірина ЗАЯЦ) з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Напередодні відбулося відкриття даних освітніх просторів, під час яких усі присутні мали можливість приєднатися до занять і разом з малечею отримати позитивні емоції, такі важливі у непростий для країни час. За подаровану можливість живого спілкування керівник проєкту DLC Катерина МАКАРОВА отримала подяку від підростаючого покоління громади.

📌Якщо ваша дитина потребує доступу до цифрової освіти, надолуження освітніх втрат та психоемоційної підтримки, зареєструйтеся за посиланням

👉https://spivdiia.org.ua/children-program та безоплатно отримайте якісні групові послуги (групи до15 осіб) від досвідчених менторів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.