Богодухівська міська рада

Харківська область

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 14:34
Кількість переглядів: 102

Фото без описуЦей день — символ творення новітньої історії держави. 10 років тому наш народ визначив свої пріоритети і показав, що Свобода і Гідність - це цінності, за які українці готові боротися і відстоювати. Наша зброя заряджена нашою гідністю і жагою свободи. 
Згадуючи про події Революції Гідності, ми маємо завжди пам’ятати, що за свободу і гідність кожного з нас заплачено життями Героїв Небесної Сотні, тисяч воїнів-захисників, добровольців і волонтерів, мирних співгромадян.
Сьогодні Богодухівська громада віддала шану і вдячність подвигу людей, які виступили на захист вільних демократичних цінностей та відстоюють національні інтереси держави та право кожного з нас жити у вільній незалежній країні.
У міському парку біля пам’ятного знаку Козацький Хрест відбулося урочисте відкриття Алеї Пам’яті, яка стане місцем, що знову і знову нагадуватиме про героїчні подвиги наших мужніх Героїв-земляків. 
Алея Пам'яті - не про смерть, вона про життя тих, хто стали Небесним військом та увійшли в історію мужніми Героями.  Памʼятаємо кожного!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.