Богодухівська міська рада

Харківська область

У Богодухівській громаді завдяки партнерству місцевої влади з Дитячим фондом «ЮНІСЕФ» запрацював Мультифункціональний центр «Спільно»

Дата: 20.11.2023 15:53
Кількість переглядів: 259

Фото без описуСимволічно, що церемонія відкриття відбулася у Всесвітній день дитини. Крім того, у цей день 1989 року Генеральна Асамблея ООН ухвалила Конвенцію про права дитини.

Мультифункціональний центр «Спільно» - це безпечний простір для розвитку та психосоціальної підтримки дітей громади. Також у рамках співпраці з Дитячим фондом «ЮНІСЕФ» при двох навчальних закладах громади функціонують цифрові освітні центри, де діти отримують психоемоційну підтримку, безперервний доступ до дистанційної освіти та можливості надолуження знань.

Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, його заступник Оксана СИЗОНЕНКО та начальник Управління освіти, молоді та спорту Ольга РУБАНИК оглянули локації Центру та разом з маленькими відвідувачами стали учасниками цікавих майстер-класів.

Даний проєкт є прикладом ефективного залучення інвестицій. Усі витрати, пов’язані з ремонтом приміщення, оснащення Мультифункціонального центру «Спільно» та цифрових освітніх центрів, здійснено за кошти Дитячого фонду «ЮНІСЕФ» та через рік стануть надбанням громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.