Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні міський голова Володимир БЄЛИЙ зустрівся з начальником регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Харківській області Дмитром КРЕЙНЕРОМ

Дата: 21.10.2023 14:59
Кількість переглядів: 84

Фото без описуВони окреслили плани щодо майбутньої взаємодії, а також оглянули нове відремонтоване приміщення для Богодухівського  ТСЦ 6343 РСЦ ГСЦ МВС в Харківській області (МРЕВ), яке буде розташоване у будівлі ЦНАПу (вул. Молодіжна, 2), і умови в якому будуть відповідати вимогам щодо матеріально-технічного забезпечення і будуть максимально комфортні для відвідувачів і працівників. 


«Зовсім скоро наш ЦНАП - буде дійсно Центром, в якому будуть надаватися всі можливі адміністративні послуги, з максимальним комфортом для людини», - наголосив Володимир БЄЛИЙ.
Разом з начальником Богодухівського ТСЦ 6343 Василем Довгим Володимир Бєлий і Дмитро Крейнер обговорили терміни переведення установи у нове приміщення, намітили напрямки співпраці у сфері надання адміністративних послуг,  покращення обслуговування громадян і можливості розширення видів адміністративних та інших послуг, що надаються місцевим ТСЦ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.