Богодухівська міська рада

Харківська область

Михайло Харнам проінспектував хід відновлювальних робіт у Старому Салтові

Дата: 06.10.2023 14:23
Кількість переглядів: 81

Фото без описуЗа дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Михайло Харнам відвідав Старосалтівську тергромаду та перевірив хід відновлення.

В селищі тривають роботи з відбудови кількох багатоквартирних будинків, гуртожитку, Старосалтівського ліцею та будівлі, в якій розміщуватиметься амбулаторія загальної практики сімейної медицини, Центр надання адміністративних послуг і селищна рада.

«Що стосується адмінбудівлі та закладу освіти, то тут плануємо не лише відновити розбиті приміщення, а й зробити їх ще кращими та зручнішими. Більш доступними та безпечними. Зустрічаючись із будівельниками, поспілкувався і з місцевими жителями щодо їх потреб, особливо з облаштування бомбосховищ. Тому, вже працюємо й над цим питанням», - зазначив Михайло Харнам.

Частина житлових будинків практично готова до експлуатації, частина ще в процесі відбудови. В місцях прямих влучань ворожих ракет пошкоджено не лише дах, а й внутрішні конструкції, що значно ускладнює роботу будівельників.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.