Богодухівська міська рада

Харківська область

Міський голова Володимир БЄЛИЙ та його заступник Оксана СИЗОНЕНКО привітали працівників освіти з прийдешнім професійним святом – Днем працівників освіти України!

Дата: 29.09.2023 15:21
Кількість переглядів: 111

Фото без описуВолодимир Миколайович наголосив, що галузь освіти традиційно була, є і буде пріоритетною для громади, адже пов’язана з найдорожчим - нашими дітьми. «Знаю, бути вчителем сьогодні – надскладна місія. Розкидані по усьому світу учні, навчання у форматі онлайн, повітряні тривоги наклали свій відбиток на вашу діяльність. Але ви все подолали та швидко адаптувалися до військових реалій української школи», -зазначив міський голова. Дякуючи освітянам за віддану працю, він побажав їм допитливих учнів, вдячних і розуміючих батьків , переможного миру та ніколи не шкодувати, що пов’язали своє життя з професією педагога! 
Оксана Володимирівна привітала присутніх рядками власного вірша. Теплі побажання на адресу колег пролунали від начальника Управління освіти молоді та спорту Ольги РУБАНИК. Особливої урочистості та святкового настрою заходу додали виступи, які підготували для своїх вчителів талановиті діти громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.