Богодухівська міська рада

Харківська область

Олег Синєгубов оглянув хід ремонтних робіт у Руській Лозовій та Лісному

Дата: 29.09.2023 11:07
Кількість переглядів: 77

Фото без описуСело Руська Лозова та селище Лісне з перших днів повномасштабного вторгнення потерпали від ворожих обстрілів.

Наразі в обох населених пунктах ремонтують амбулаторії. Крім того, в Руській Лозовій реконструюють адмінбудівлю. Перевірив темпи відновлювальних робіт на об’єктах начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Тут досить велика кількість руйнувань. Зокрема, є будинки, які зруйновані повністю, а є такі, що підлягають відновленню. Закликаю людей, які мають пошкоджене або зруйноване житло, подавати заявки за програмою єВідновлення. Наразі також працюємо над проєктами щодо відбудови житлового фонду в постраждалих громадах», – сказав Олег Синєгубов.

Усі три об’єкти відновлюються завдяки фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету. Так, загальна вартість амбулаторії в Лісному становить 9 мільйонів гривень, у Руській Лозовій – 5,8 мільйона гривень. Їх планують закінчити вже цього року. Адмінбудівлю в Руській Лозовій завершуватимуть восени наступного року, її загальна кошторисна вартість – 86 мільйонів гривень.

«Оскільки люди повертаються назад, то важливо налагодити перш за все надання освітніх і медичних послуг. Так, у Руській Лозовій медики вже переїхали до вцілілих приміщень амбулаторії, де ще нині проводиться ремонт», – зазначив начальник ХОВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.