Богодухівська міська рада

Харківська область

Попіклуйтеся про онлайн-безпеку своїх дітей

Дата: 27.09.2023 11:26
Кількість переглядів: 127

Фото без описуСучасні діти проводять дуже багато часу в інтернеті: тут вони можуть отримати те, чого їм не вистачає в певний момент у реальному житті — розваги, спілкування із друзями, навчання та багато іншого. Але надлишковий час за онлайн-іграми або переглядом певного виду онлайн-контенту можуть негативно впливати на психіку дитини. Також надмірний час в інтернеті може викликати конфлікти із рідними.

Саме тому так важливо говорити із дітьми про критичне сприйняття інформації, спостерігати за емоційним станом та в разі потреби вчасно звертатися до спеціалістів. Важливо формувати у дітей навички відновлення, а також уміння відстежувати небезпечні дії із боку однолітків та вміти вчасно про це повідомляти дорослим, аби вберегти дитину від небезпек.

Посилання на сайт : https://stop-sexting.in.ua/adult/porady/

У розділі “Поради” ви можете знайти рекомендації спеціалістів на тему безпеки дітей в інтернеті, а саме про: секстинг, грумінг, сексторшен, екранний час, контакти допомоги, корисні тематичні ресурси та багато іншого.

#кібербулінг#секстинг#екранний_час#онлайн_безпека#офлайн_безпека#гаджети#контакти_допомоги#англомовний_контент#сексторшен#грумінг#психологічна_підтримка#корисні_ресурси



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.