Богодухівська міська рада

Харківська область

Попіклуйтеся про онлайн-безпеку своїх дітей

Дата: 27.09.2023 11:26
Кількість переглядів: 149

Фото без описуСучасні діти проводять дуже багато часу в інтернеті: тут вони можуть отримати те, чого їм не вистачає в певний момент у реальному житті — розваги, спілкування із друзями, навчання та багато іншого. Але надлишковий час за онлайн-іграми або переглядом певного виду онлайн-контенту можуть негативно впливати на психіку дитини. Також надмірний час в інтернеті може викликати конфлікти із рідними.

Саме тому так важливо говорити із дітьми про критичне сприйняття інформації, спостерігати за емоційним станом та в разі потреби вчасно звертатися до спеціалістів. Важливо формувати у дітей навички відновлення, а також уміння відстежувати небезпечні дії із боку однолітків та вміти вчасно про це повідомляти дорослим, аби вберегти дитину від небезпек.

Посилання на сайт : https://stop-sexting.in.ua/adult/porady/

У розділі “Поради” ви можете знайти рекомендації спеціалістів на тему безпеки дітей в інтернеті, а саме про: секстинг, грумінг, сексторшен, екранний час, контакти допомоги, корисні тематичні ресурси та багато іншого.

#кібербулінг#секстинг#екранний_час#онлайн_безпека#офлайн_безпека#гаджети#контакти_допомоги#англомовний_контент#сексторшен#грумінг#психологічна_підтримка#корисні_ресурси



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.