Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ взяв участь у Розширеному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Дата: 14.09.2023 16:31
Кількість переглядів: 32

Фото без описуУ межах розширеної онлайн зустрічі під головуванням керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака відбулося безпосереднє спілкування з представниками територіальних громад Харківської області.

Учасники  заходу розглянули ряд важливих питань. Зокрема,  реалізація програми єВідновлення, підготовка до опалювального сезону, розмінування, відновлення критичної інфраструктури, підтримки бізнесу, безпеки освітнього середовища. Діалог між представниками різних гілок влади вийшов предметним і конструктивним.

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України є потужною платформою для взаємодії органів державної влади, місцевого та регіонального рівня, де відкрито та прозоро обговорюються та вирішуються проблеми громад, пов’язані з російською військовою агресією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.