Богодухівська міська рада

Харківська область

Секретар Богодухівської міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ, за дорученням міського голови Володимира БЄЛОГО, привітав рятівників із прийдешнім професійним святом, яке вони відзначають 17 вересня

Дата: 15.09.2023 13:48
Кількість переглядів: 68

Фото без описуРамаз Темурович подякував особовому складу Богодухівського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій за сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з безжалісними стихіями та викликами, пов'язаними з нашим неспокійним сьогоденням. «З перших днів повномасштабного вторгнення саме ваша служба вистояла. Завдяки нашій тісній співпраці вдалося уникнути масової паніки та стабілізувати ситуацію у громаді»,- зазначив секретар міської ради та побажав присутнім наснаги і терпіння у нелегкій праці. Найактивніші рятівники були нагороджені грамотами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.