Богодухівська міська рада

Харківська область

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (Капітальний ремонт дороги по провулку Ринковий)

Дата: 21.07.2023 10:18
Кількість переглядів: 43

Фото без описуКОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ГОСПОДАР" БОГОДУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» N 710 від 11.10.2016 року (зі змінами).

Закупівля здійснюється із застосуванням норм Закону України "Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 року N 922 з усіма внесеними змінами та Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 року N 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі"', на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (зі змінами й доповненнями).

Предмет закупівлі: Капітальний ремонт дороги по провулку Ринковий від площі Соборності до вул. Кооперативна в м. Богодухів, Богодухівського району, Харківської області. Коригування., (Код ДК 021:2015 (CPV): 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь.

Мета закупівлі робіт: для благоустрою територій населених пунктів Богодухівської міської територіальної громади.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-07-17-004269-a

Найменування замовника: КП «ГОСПОДАР» Богодухівської міської ради

Юридична адреса замовника: 62103, Україна , Харківська обл., м. Богодухів, пров. Лікарняний, 3Б

Ідентифікаціний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 40327746

Категорія замовника: комунальне підприємство, підпорядковується Богодухівській міській раді Харківської області.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Капітальний ремонт дороги по провулку Ринковий від площі Соборності до вул. Кооперативна в м. Богодухів, Богодухівського району, Харківської області. Коригування., (Код ДК 021:2015 (CPV): 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь.

Кількість робіт: 1 робота

Місце виконання робіт: 62103, Україна, Харківська область, Богодухівський район, місто Богодухів, по провулку Ринковий від площі Соборності до вул. Кооперативна.

Строк виконання робіт: до 31 жовтня 2023 року.

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 2 698 462 грн (два мільйони шістсот дев’яносто вісім тисяч чотириста шістдесят дві гривні 00 копійок) з ПДВ.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості здійснювався на підставі нормативних документів у сфері ціноутворення у  будівництві, зокрема, кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва», експертного звіту щодо розгляду кошторисної частини проєктної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт дороги по провулку Ринковий від площі Соборності до вул. Кооперативна в м. Богодухів, Богодухівського району, Харківської області. Коригування.» № 42639 від 16.06.2023 року.

Джерело фінансування: місцевий бюджет.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до кошторисної частини проєктної документації та з урахуванням вимог нормативних документів

Технічна специфікація:

Відомість матеріалів та відомість об’ємів робіт  визначені на підставі проектно-кошторисної документації.

Роботи мають бути виконані з дотриманням державних стандартів, норм, правил у сфері безпеки та охорони дозвілля і безпеки дорожнього руху, учасник має надати атестат виробництва асфальтобетонних сумішей про відповідність виготовлення асфальтобетонних сумішей відповідно ДСТУ Б В.2.7-119:2011 та/або ДСТУ Б В.2.7-127:2015 (чинний на дату розкриття тендерних пропозицій), учасник має надати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами асфальт  обетонного заводу, з яким/якими Учасник підписав договір на поставку асфальтобетону та/або договір надання послуг з виготовлення асфальтобетону, учасник має надати кошторисну документацію, розраховану відповідно до технічної специфікації, а  саме: договірна ціна, пояснювальна записка, локальний кошторис, відомість ресурсів, розрахунок адміністративних витрат, розрахунок прибутку, розрахунок заробітної плати, дефектний акт, розрахунок вартості експлуатації будівельних машин і  механізмів, розрахунок інших витрат (розрахунок на відрядження або розрахунок на перевезення робітників будiвельних органiзацiй автомобiльним транспортом або інші розрахунки  у разі їх включення в договірній ціні) тощо.

Виходячи  з  вищезазначеного  та  відповідно  до  Програми з благоустрою території населених пунктів Богодухівської міської територіальної громади на 2023 рік,  затвердженої  рішенням ХХХVII позачергової сесії  VIII скликання від  21.12.2023 року № 5860-VIII вказано захід: «Капітальний ремонт дороги по провулку Ринковий від площі Соборності до вул. Кооперативна в м. Богодухів, Богодухівського району, Харківської області. Коригування.», (Код ДК 021:2015 (CPV): 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь на суму 2 698 462 грн.

https://bogoduhivska-gromada.gov.ua/programi-16-25-45-06-04-2021/

Порядок  оплати: Розрахунки здійснюються Замовником за наявності фінансування, у безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на поточний рахунок Підрядника на підставі підписаних актів приймання виконаних будівельних робіт (Форми – КБ-2в), довідок про вартість виконаних будівельних робіт та витрат (Форми – КБ-3) і рахунку на оплату, протягом 10 банківських днів після підписання їх Сторонами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.