Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні відбулася XLIII позачергова сесія Богодухівської міської ради

Дата: 06.07.2023 20:15
Кількість переглядів: 110

Фото без описуДепутати розглянули 49 питань порядку денного і 126 земельних питань.

 

Серед прийнятих рішень – внесення змін до Програм благоустрою, «Питна вода», розвитку системи поводження з ТПВ, відновлення та розвитку . Також депутати затвердили рішення про встановлення місцевих податків і зборів, розглянули блок соціальних питань, що стосуються діяльності КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради», внесли зміни до Програми розвитку і підтримки КНП Богодухівська ЦРЛ. Попередньо обговоривши на комісіях, прийняли зміни до бюджету Богодухівської громади на 2023 рік, а також затвердили Положення про проведення конкурсу з облаштування Алеї Героїв на території міського кладовища.

​З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті після їх оприлюднення у встановлений законом термін.

​Засідання сесії розпочалося з урочистостей: голова міської ТВК Олександр Гончаренко представив нового депутата міської ради Сергія РУДИЧА, а міський голова вручив йому депутатське посвідчення.

​Також до депутатів завітали вихованці гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Клубу завзятих рукодільників «Дивоствіт» (керівник Любов ПОДОЛІННА) разом із своїми виробами, які вони виготовили у ході флешмобу «Розмалюємо війну». Це були розмальовані дитячими руками військові трофеї, кошти від продажу яких діти планують направити на підтримку наших воїнів ЗСУ.

​Депутати на чолі з міським головою Володимиром Бєлим долучилися до підтримки дитячої творчості, і вже за декілька хвилин все, з чим завітали діти, було придбане.

​Згодом депутатами було розглянуте звернення від Комунального підприємства «Парки Херсона» Херсонської міської ради з проханням надати допомогу для подолання наслідків руйнування Каховської ГЕС. Депутати підтримали це звернення, перерахувавши кошти на волонтерську картку, а також звертаються до всіх небайдужих мешканців з проханням долучитися до допомоги постраждалому регіону.

📌Номер волонтерської картки Церковної Н.Г. для поповнення ✅4731219647631799✅ з приміткою «Допомога Херсону».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.