Богодухівська міська рада

Харківська область

Необхідні фахівці із соціальної роботи для реалізації проєкту «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику»

Дата: 05.07.2023 11:45
Кількість переглядів: 256

Фото без описуУ 15 регіонах України, у т.ч. і Харківській області, розпочато реалізацію проєкту «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику».

Проєкт реалізується у співпраці з ГО «Ліга соціальних працівників України» та ХОО «Професійна ліга соціальних працівників Харківщини».

Мета проєкту: підтримка дітей та сімей через систему швидкого реагування на надзвичайні ситуації у сфері захисту дітей та надання їм соціальних послуг, запобігання вторинній інституалізації дітей.

Тривалість: 6 місяців (12 червня 2023 - 11 грудня 2023).

Однією з основних активностей проєкту буде проведення належного оцінювання потреб дітей у соціальній підтримці, забезпечення соціального супроводу сімей, у які повернулись діти з інтернатних закладів, та сімей опікунів/піклувальників, де є загроза потрапляння дітей до інтернатних закладів.

Відібрані кандидатури пройдуть тренінговий навчальний курс, після цього розпочнуть роботу. Обов'язковою вимогою до кандидатур є  наявність ФОП (КВЕД 88.99, 70.21).

Умови роботи:

  • повна зайнятість;
  • період зайнятості - 5 місяців;
  • навантаження – 10 дітей на 1 ФСР.

 

Електронна адреса для надсилання резюме: Plsw-kh@ukr.net

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.