Богодухівська міська рада

Харківська область

23 травня Україна відзначає День Героїв

Дата: 23.05.2023 08:50
Кількість переглядів: 46

Фото без описуІ хоча ця дата не є офіційним державним святом, кожного року вона набуває для нас все більшої величі і знаковості.

Цього дня Україна вшановує тих, хто поклав своє життя на вівтар української незалежності. Ми згадуємо і вклоняємося подвигу українських козаків, січових стрільців, холодноярівців, воїнів УПА і, звісно ж, Героїв сучасності, які продовжують боротися за свою країну та свободу.

Герої всюди серед нас. Це звичайні українці, які взяли на себе відповідальність за майбутнє своєї країни. Це українці, які на «нулі», які з аптечкою, які розвантажують гуманітарку, які вивозять людей із охоплених бойовими діями населених пунктів, розбирають з рятувальниками завали, донатять чи просто сплачують податки. Для всього світу зараз український народ – Герої!

Схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали свої життя за незалежність України! Богодухівська громада в російсько-українській війні вже втратила 56 своїх доньок і синів. 56 блакитно-жовтих прапорів, які майорять над їхніми могилами, нагадують нам про страшну ціну можливості жити на рідній землі та надихають продовжити їх справу, щоб перемогти і побудувати вільну і процвітаючу Україну!

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.