Богодухівська міська рада

Харківська область

Ми пам'ятаємо...

Дата: 21.05.2023 10:30
Кількість переглядів: 71

Фото без описуНарод мій є, народ мій завжди буде,

Ніщо не перекреслить мій народ!

Пощезнуть всі перевертні й приблуди,

і орди завойовників-заброд

Ви, байстрюки катів осатанілих,

не забувайте, виродки, ніде:

- Народ мій є! В його гарячих жилах

Козацька кров пульсує і гуде!

                             Василь Симоненко

У третю неділю травня ми вшановуємо пам’ять жертв політичних репресій, які загинули від рук сталінських катів. Згадуємо тих, хто був ув’язнений у концтаборах або засланий у далекі безлюдні землі, знищених радянською владою священиків та віруючих, розкуркулених селян, розстріляну інтелігенцію, закатованих патріотів. Це один із найтяжчих злочинів керівництва срср у ХХ столітті проти людяності, адже репресії торкнулися майже кожної української родини.

Вшануймо пам’ять мільйонів жертв тоталітарної радянської системи! Помолімося за вічний спокій невинно закатованих. Світла їм пам’ять.

Пам'ятаймо трагічні сторінки нашої історії, адже цілеспрямоване знищення громадян України, їх переслідування за національною ознакою, заборона мови, культури, освіти, знищення шкіл і бібліотек, спалення церков, житлових масивів і лікарень, - складові геноциду, який сьогодні продовжують чинити спадкоємці комуністично-рашистського режиму.

До вашої уваги ролик, створений творчою майстернею Bober Film Studio (режисерка – Діана Гордa) за підтримки Українського інституту національної пам'яті та Меморіального заповідника «Биківнянські могили».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь