Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося чергове засідання робочої групи щодо перейменування населених пунктів по Богодухівській міській територіальній громаді

Дата: 10.05.2023 16:49
Кількість переглядів: 130

Робоча група розглянула питання про внесення змін до переліку населених пунктів громади, що підлягають перейменуванню.

Проаналізувавши пропозиції, які надійшли до міської ради, та врахувавши, що в Крисинському старостинському окрузі визначено два населені пункти для перейменування(с-ще Горького та с.Новоселівка), було вирішено замінити с. Новоселівка Крисинського старостинського округу на с.Новоселівка Сіннянського старостинського округу. Відповідно до змін окремо винести на обговорення питання щодо нової назви с. Новоселівка Сіннянського старостинського округу.

Присутні на засіданні ознайомилися з пропозиціями (дивитися нижче) щодо нових назв населених пунктів громади, які надійшли від їх мешканців.
До 1 червня будуть організовані та проведені обговорення нових назв у населених пунктах, які підлягають перейменуванню, для визначення остаточного варіанту. Слід зазначити, що ці пропозиції виносяться на розгляд сесії міської ради для подальшої підготовки подання до Харківської обласної ради. Відповідно до чинного законодавства перейменування населених пунктів проводиться Верховною Радою України за поданням обласної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь