Богодухівська міська рада

Харківська область

Шановні мешканці і ВПО міста Богодухова та сіл Семенів Яр, Москаленки, Паляничники, Мусійки!

Дата: 01.05.2023 15:30
Кількість переглядів: 222

Фото без описуПротягом 26-30 квітня видавалася гуманітарна допомога  за сприяння благодійної організації «Мережа 100% життя м. Харків».



Особи, які не отримали допомогу в квітні з причин некоректної реєстрації в режимі он-лайн, або не були зареєстровані, мають можливість зареєструватися через гугл-форму з  03 травня по  10 травня для формування додаткових списків і отримання допомоги у травні.

Всі, хто отримав допомогу у квітні, АВТОМАТИЧНО зможуть одержати її і у травні. Таким особам заповнювати гугл-форму повторно НЕ ПОТРІБНО.

Для осіб, старших 65 років, які не мають можливості зареєструватися самостійно (кнопковий телефон, відсутність навичок роботи в інтернет тощо) реєстрація буде проводитися у Відділі ЦНАП (м. Богодухів, вул. Молодіжна, буд.2) з  03 по  10 травня з 8.30 до 15.00 за наявності ОРИГІНАЛІВ документів:

  • паспорт,
  • ідентифікаційний код,
  • свідоцтво про народження дитини,
  • довідка ВПО.


Ті, хто вже зареєструвався у квітні, але з тих чи інших причин  НЕ ОТРИМАВ продуктовий набір протягом 26-30 квітня,  можуть перевірити наявність своїх даних у списках  у приміщенні пункту видачі в ліцеї №3 для уникнення некоректності у заповненні. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь