Богодухівська міська рада

Харківська область

28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці

Дата: 28.04.2023 09:47
Кількість переглядів: 64

Фото без описуДевіз цьогорічного Дня - «Безпечне та здорове робоче середовище — основний принцип та право на роботі» (A Safe and healthy working environment as a fundamental principle and right at work).


З початком повномасштабного російського вторгнення в Україну питання безпеки праці набуло нового значення. В умовах війни тисячі підприємств, незважаючи на безпекові ризики, продовжують працювати, оскільки їхня робота є основою економічної стабільності України.
Організувати охорону праці в умовах воєнного стану — надскладне завдання, до виконання якого потрібно підготуватися належним чином.
День охорони праці у 2023 році — час підсумків і час вшанування. Через повномасштабне вторгнення росії перед кожним із вас постали нові виклики, адже зберегти життя та здоров'я працівників стало ще більш важливим та складним завданням.
У Всесвітній день охорони праці закликаємо усіх роботодавців і працівникам бути відповідальними за життя і здоров’я, дбати про здоров’я і безпеку своїх колег.
Бажаємо, щоб почуття безпеки та захищеності супроводжувало вас як під час роботи, так і в повсякденному житті.
Наразі ми особливо маємо підтримувати одне одного, тож віримо у перемогу та працюємо разом!
З відповідною інформацією та рекомендаціями щодо організації охорони праці можна ознайомитися на інформаційному порталі за посиланням https://pratsia.in.ua/ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь