Богодухівська міська рада

Харківська область

ЧАПЛИГА Володимир Іванович 27.03.1987 - 15.04.2023

Дата: 22.04.2023 17:48
Кількість переглядів: 212

Фото без описуБогодухівська громада зазнала ще однієї непоправної втрати, захищаючи Батьківщину від ординської навали біля н.п.Золотарівка, Сєвєродонецького району, Луганської області загинув Володимир ЧАПЛИГА, 1987 р.н.

У складі штурмової бригади, 15 квітня він прийняв важкий бій, після якого залишилося багато поранених. Володимир, один із небагатьох, зголосився допомогти їх винести з поля бою, і саме під час евакуації побратимів з ворожого дрону був завданий удар. Від отриманих чисельних поранень наш земляк помер на полі бою.

Сьогодні, 22 квітня, Богодухів попрощався із своїм захисником. Він був мужнім, сміливим, вірним товаришем. Люблячим батьком двох дітей, добрим сином та братом, коханим чоловіком.

Словами не можливо загоїти у серці болючу рану втрати. Ми платимо дуже високу ціну за право жити на своїй землі. Наші Герої ціною власного життя виборюють свободу і незалежність країни, до останнього подиху залишаються вірні військовій присязі та українському народові. У жорстоких, кривавих боях вони творять нову історію, віддаючи найдорожче – своє життя за вільну і квітучу Україну.

Цього скорботного дня, проводжаючи воїна до вічного місця спочинку, плакало небо, плакали рідні, плакали усі, хто знав цю світлу і добру людину. Віддав шану полеглому захиснику та розділив горе з рідними секретар міської ради Рамаз Гамбарашвілі. Поховали Героя з усіма військовими почестями на міському кладовищі. Володимир навіки став у стрій Небесних воїнів.

Доземно вклоняємось Захиснику України за подвиг, героїзм, мужність і відвагу! Нехай Господь прийме Героя у свої обійми, втамує біль і заповнить пустку в серцях рідних….

Світла пам’ять і вічна слава Герою, який захищав Батьківщину і кожного з нас.

Володимир Чаплига


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь