Богодухівська міська рада

Харківська область

ВАНЮШЕНКОВ Максим Миколайович 14.08.1983 - 14.03.2023

Дата: 16.03.2023 17:16
Кількість переглядів: 164

Фото без описуСьогодні сама природа сумувала і омивала сльозами останній шлях захисника. Бойовий медик Ванюшенков Максим Миколайович , 14.08.1983 року народження, отримав смертельні поранення у боях під Бахмутом. Перебуваючи у найгарячіших точках на передовій, Максим неодноразово рятував життя своїм побратимам, але, на жаль, не зберіг свого. Після отриманих поранень, його підірваний численими контузіями організм не витримав… Лікарі боролися за його життя до останнього…

Максим з 2016 року проходив службу у Збройних Силах України (92 бригада). Після повномасштабного вторгнення одним із перших виступив на захист Батьківщини у лавах ТРО.

Сьогодні повернувся на малу батьківщину, щоб назавжди спочити з миром. Поховали воїна з військовими почестями на Алеї Героїв. Чин відспівування провели о. Михайло Бугір та о. Ілля Мужук.

У прощальній церемонії взяли участь Богодухівський міський голова Володимир Бєлий та секретар міської ради Рамаз Гамбарашвілі.

Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вдячні нашому захиснику за мужність і відвагу, схиляємо у скорботі голови перед світлою пам’яттю земляка!

Вічна пам’ять і слава Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь