Богодухівська міська рада

Харківська область

ОЛЕКСИН Роман Юрійович 23.10.1989 - 19.02.2023

Дата: 23.02.2023 16:54
Кількість переглядів: 206

Фото без описуВійна забрала ще одного нашого земляка. Ще одне молоде життя покладене в ім’я свободи і незалежності України, ще одна мати, втративши дитину, «посиротіла».

Роман Олексин стояв на захисті рідної землі з 2014-го. У червні 2022 року нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Молодший сержант, виявивши стійкість і мужність, у віці 33 років загинув поблизу Берестового Куп’янського району Харківської області.

Попрощатися із Героєм на міське кладовище прийшли рідні та близькі, побратими та мешканці громади. У прощальній церемонії за дорученням міського голови Володимира БЄЛОГО взяв участь секретар Богодухівської міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ. Віддати шану полеглому захиснику прийшли депутат обласної ради Олександр СКОРИК, депутати міської ради, громадськість. Чин відспівування здійснив о. Геннадій. Віддаючи останній раз воїнські почесті нашому земляку, у повітрі з прощальними залпами ніби чулися слова однієї з його улюблених пісень: «Мене вже немає! Але важливо, щоб ви всі були!» ... Дякуємо тобі, Герою!

Похований на Алеї Героїв на центральному кладовищі м. Богодухова

Роман Олексин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.