Богодухівська міська рада

Харківська область

СНІСАРЕНКО Максим Олегович 22.10.1981 - 15.02.2023

Дата: 24.02.2023 17:21
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

Старший державний інспектор митного поста «Гоптівка», молодший лейтенант, офіцер сухопутних військ Збройних сил України Снісаренко Максим Олегович приєднався до війська на початку війни. 15 лютого він загинув на лінії зіткнення. Вдома його чекали дружина та маленький син.

Колеги згадують нещодавні слова Максима Снісаренка в інтерв’ю до Дня захисника Вітчизни, де він розповідав, чому пішов на фронт.

«Моє ставлення до війни? На рідну землю прийшов ворог, який знищує міста, села, тероризує та вбиває мирне населення країни. Прийшов з метою стерти нашу націю, мову та історію. Ворог, якого треба зупинити та знищити! Чому пішов на фронт – не міг просто зі сторони спостерігати. Пішов за власним бажанням», — казав він.

Бійця поховають 21 лютого на центральному цвинтарі Богодухова.

«Біль та смуток, невимовна жаль — слова не складаються у речення — «ми усі знали його як»… Він був такою надійною, порядною, цілеспрямованою людиною!  Він виборював нашу перемогу, загинув за Україну», — зазначають митники.

Лейтенант ЗСУ Максим Снісаренко, 1981 року народження, захищав Батьківщину у лавах 14 ОМБр, і загинув від отриманої травми поблизу н.п. Гряниківка Куп’янського району Харківської області. Сьогодні він повернувся до нашого міста, в якому народився, зростав, а зараз став його небесним захисником… 40-м богодухівським Янголом з початку війни…

Ніщо не зменшить біль утрати для матері, дружини, сина, рідних. В жалобі в цей день схиляємо голову й молимось за душу невинно убієного. В останню дорогу загиблого захисника провели його рідні, близькі… Розділили сум близьких міський голова Володимир БЄЛИЙ та секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ. Чин відспівування здійснив о. Геннадій. Поховали Героя з військовими почестями на Алеї Героїв на міському кладовищі.

Нехай пам’ять про усіх загиблих згуртує нас, дасть силу й волю, мудрість і наснагу. Хай горить свіча пам’яті про тих, хто заради нас з вами пожертвував найдорожчим — життям!

Вічна Слава Воїну України, захиснику своєї рідної землі.

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

https://www.mediaport.ua/na-fronti-zaginuv-pracivnik-harkivskoyi-mitnici

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь