Богодухівська міська рада

Харківська область

НАЗАРЕНКО Сергій Петрович 09.03.1986 - 06.07.2022

Дата: 15.07.2022 14:23
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

Солдат Сергій Назаренко загинув 6 липня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу села Петрівка на Харківщині. Бійцю назавжди 36.

Сергій народився і жив у Харкові. Навчався у середній школі №19. Згодом закінчив Харківський професійний електротехнічний ліцей, здобув фах електрогазозварника. Працював за спеціальністю. Дуже любив дітей, особливо своїх похресників Настю і Стаса й племінника Кирила. 

Під час повномасштабного російського вторгнення чоловік без вагань приєднався до Збройних Сил України, щоб обороняти рідні землі від окупантів. Служив у 92-й окремій механізованій бригаді імені кошового отамана Івана Сірка. Обіймав посаду кулеметника. Брав участь в обороні Харківської області. 

«Мій братик був справедливою та дуже доброю людиною. Любив дітей, поважав старших людей і ніколи не проходив повз тих, хто потребував допомоги. Його загибель – це непомірний біль в наших серцях», – написала рідна сестра загиблого Юлія.

«Неможливо передати словами горе рідних, біль бойових побратимів…Ніщо та ніхто не в змозі залікувати їхні зранені серця. Схиляємо голови у жалобі за Героєм, у якого мало б бути попереду довге і щасливе життя. Але йому тепер навіки 36… Не забудемо… Не пробачимо…» – зазначили у Богодухівській міській раді.

Посмертно солдат Сергій Назаренко нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Поховали захисника у рідному селі.

У Сергія залишилися батьки, сестра, цивільна дружина, рідні та друзі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.