Богодухівська міська рада

Харківська область

МУНАЄВ Дмитро Олександрович 12.03.1979 - 02.03.2022

Дата: 16.03.2022 15:11
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

Військовослужбовець Дмитро Мунаєв загинув 2 березня 2022 року під час ворожого авіаудару по Харківщині. Захиснику за десять днів мало виповнитися 43 роки.

Дмитро родом з Харківщини. Навчався у Кручанській ЗОШ I-II ступенів, закінчив Національний університет харчових технологій. Працював в «Епіцентрі», допомагав покупцям обирати інструменти. Його завжди цікавила військова справа, тому коли почалася російсько-українська війна, чоловік приєднався до лав Збройних сил України. Брав участь в АТО на Донбасі.

Під час повномасштабної війни Дмитро знову став на захист України у складі одного з підрозділів ТРО. Був зв'язківцем.

«Пішов перший раз він воювати у 2014 році , і тоді зрозумів, що це його справа . Він завжди був чуйний і добрий. Допомагав усім, а потім вже собі. Зранку 24 лютого о 5 ранку, як тільки прокинувся, почав збиратися в Харківське ТРО. Він майже кожен день скидав мені фото котів і собак, вуличних або тих, що у них в роті», – розповіла 15-річна донька героя Марина.

«Дмитро... Плачу – разом з твоєю коханою. Плачу – разом з твоїми друзями. Плачу – від того, що я більше тебе не побачу. Тобі легше, ти на небесах – у Бога. А ми в пеклі. Я мав за честь і шану – знати тебе, бути поряд з тобою. Спи спокійно – небайдужий, доброзичливий, патріот», – написав друг Павло Долженюк.
 
«Чомусь завжди так, що Бог забирає до себе завжди кращих. Діма і був з кращих. Тепер він в Божому війську і захищає неньку Україну звідти», – написав товариш Саша Гарбуз.
 
Поховали Дмитра у с. Кручик Богодухівської громади. У чоловіка залишилися мати, дружина і донька.

https://www.facebook.com/memorialofheroes

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.