Богодухівська міська рада

Харківська область

МУНАЄВ Дмитро Олександрович 12.03.1979 - 02.03.2022

Дата: 16.03.2022 15:11
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

Військовослужбовець Дмитро Мунаєв загинув 2 березня 2022 року під час ворожого авіаудару по Харківщині. Захиснику за десять днів мало виповнитися 43 роки.

Дмитро родом з Харківщини. Навчався у Кручанській ЗОШ I-II ступенів, закінчив Національний університет харчових технологій. Працював в «Епіцентрі», допомагав покупцям обирати інструменти. Його завжди цікавила військова справа, тому коли почалася російсько-українська війна, чоловік приєднався до лав Збройних сил України. Брав участь в АТО на Донбасі.

Під час повномасштабної війни Дмитро знову став на захист України у складі одного з підрозділів ТРО. Був зв'язківцем.

«Пішов перший раз він воювати у 2014 році , і тоді зрозумів, що це його справа . Він завжди був чуйний і добрий. Допомагав усім, а потім вже собі. Зранку 24 лютого о 5 ранку, як тільки прокинувся, почав збиратися в Харківське ТРО. Він майже кожен день скидав мені фото котів і собак, вуличних або тих, що у них в роті», – розповіла 15-річна донька героя Марина.

«Дмитро... Плачу – разом з твоєю коханою. Плачу – разом з твоїми друзями. Плачу – від того, що я більше тебе не побачу. Тобі легше, ти на небесах – у Бога. А ми в пеклі. Я мав за честь і шану – знати тебе, бути поряд з тобою. Спи спокійно – небайдужий, доброзичливий, патріот», – написав друг Павло Долженюк.
 
«Чомусь завжди так, що Бог забирає до себе завжди кращих. Діма і був з кращих. Тепер він в Божому війську і захищає неньку Україну звідти», – написав товариш Саша Гарбуз.
 
Поховали Дмитра у с. Кручик Богодухівської громади. У чоловіка залишилися мати, дружина і донька.

https://www.facebook.com/memorialofheroes

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.