Богодухівська міська рада

Харківська область

ПАВЛЕНКО Олексій Васильович 10.10.1997 - 05.03.2023

Дата: 15.03.2023 17:52
Кількість переглядів: 165

Фото без описуСолдат Олексій Павленко востаннє повернувся додому. Молодий, красивий, сміливий, звитяжний, нескорений… Приклонивши коліна, з прапорами та квітами: Богодухівщина зустріла свого загиблого Героя. Наш земляк, уродженець села Хрущова Микитівка, з перших днів повномасштабного вторгнення пішов захищати свою державу, бо мав багато мрій та планів на щасливе життя у незалежній Україні. Але не судилося…

Свій останній бій Воїн прийняв 5 березня 2023 року поблизу населеного пункту Білогорівка на Луганщині. Вибухова травма, не сумісна з життям… Біль і розпач чорним птахом увірвався у життя родини, посиротіли батьки, враз став дорослим молодший брат… І наречена, яка не стане з коханим на весільний рушник, не народить йому дітей… Клятий ворог перекреслив усі мрії молодих людей.

Біль, горе і сльози розривали душі кожного, хто прийшов попрощатися з Героєм. Рідне село згадувало Олексія як світлу, виховану людину, що усім серцем любив та вірив у свою країну.

Богодухівський міський голова Володимир Бєлий, секретар Богодухівської міської ради Рамаз Гамбарашвілі розділили ці гіркі хвилини з рідними та близькими загиблого Героя. Важко знайти слова, які можуть зменшити тугу і смуток, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати такої молодої людини. Вдячні нашому захиснику за мужність і відвагу, низько схиляємо голови у скорботі. Чин похорону здійснив о. Володимир Білієнко. Поховали Олексія з військовими почестями на Алеї Героїв Богодухівського міського кладовища.

Спи спокійно, наш Герою Олексію Павленко. У віках твоє ім'я буде вписане в історію нашої громади та держави.

Вічна слава та пам’ять Герою!

ОЛЕКСІЙ ПАВЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь