Богодухівська міська рада

Харківська область

НЕМАШКАЛО Олександр Олександрович 20.12.1992 - 24.03.2023

Дата: 10.04.2023 16:45
Кількість переглядів: 269

Фото без описуУ бою з кривавим агресором поліг Олександр Немашкало, воїн, який понад усе бажав захищати свою країну. Пройшовши бойовий шлях від самого початку російського вторгнення, він брав участь у бойових діях під Старобешевим, Іловайськом, зазнавав важких поранень - і знову і знову повертався у стрій.

У 2017 році Олександр став курсантом Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Сагайдачного, успішно закінчив її. «Я душею відчував, що мені в цивільному житті буде тісно, некомфортно. Поза армією я себе вже не бачив» - розповідав Олександр в одному з інтерв‘ю. Тож з перших днів повномасштабного вторгнення захищав незалежність держави, був командиром роти. Але не вберегла рідна земля свого захисника. 24 березня 2023 року він навіки поліг, виконавши до кінця свій священний обов‘язок.

Сьогодні громада попрощалася із Героєм. Від рідної хати востаннє шлях його був вулицями села. Алея Героїв стала вічною домівкою Олександра. Тут, серед побратимів, він став у стрій наших богодухівських янголів, щоб на своїх плечах тримати небо над нашим краєм.

Олександр Немашкало

https://novynarnia.com/2023/05/03/seven/

https://www.youtube.com/watch?v=5bP1hMm4PRo


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.