Богодухівська міська рада

Харківська область

ТЮТЮННИК Олександр Валентинович 12.04.1993 - 18.01.2023

Дата: 03.02.2023 16:52
Кількість переглядів: 267

Фото без описуЩоразу до болю стискається серце, коли зустрічаємо «живим коридором» наших Героїв. Сьогодні назавжди повернувся додому Олександр ТЮТЮННИК, який загинув у бою 18 січня поблизу населеного пункту Червонопопівка, Сєверодонецького району, Луганської області. Захисник віддав своє життя за свободу і незалежність України, за мирне життя кожного з нас. 12 квітня йому виповнилося б 30 років…

На траурній церемонії пам‘ять загиблого вшанували міський голова Володимир Бєлий та секретар міської ради Рамаз Гамбарашвілі. Чин відспівування здійснили о. Михайло Бугір та о. Ілля Мужук. Поховали бійця з воїнськими почестями на Алеї Героїв на міському кладовищі.

Ще один Герой став до лав Небесного воїнства наших захисників. Ще одне молоде життя забрала клята війна. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого бійця.

Ми продовжуємо платити високу ціну за свободу та незалежність нашої країни. Подвиги захисників назавжди у нашій пам‘яті та в наших серцях. Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо..

Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!

ОЛЕКСАНДР ТЮТЮННИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь